الگوی غذایی درست و ورزش عامل پیشگیری از بروز بیماری ها
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:با داشتن الگوی غذایی درست،ورزش و تحرک می توانیم از بروز بیماری ها پیشگیری کنیم.
به گزارش همای سعادت،رضا سپهوند امروز (نهم آبان ماه) در مراسم روز جهانی غذا که در سالن آمفیتئاتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، بیان کرد:نکته مهم و مسلم در بحث سلامت جامعه و انسان سلامت غذا، مواد خوراکی و آشامیدنی است.
وی بیان کرد: امروز هم بسیاری از کسانی که در خدمتشان هستیم صاحب صنعت و واحدهای تولیدی و محصولات سلامت محور هستیم.
سپهوند گفت: اگر غذای سالم در دسترس مردم قرار گیرد سلامت آنها به خطر نمیافتد و امیدواریم در جایگاه دستگاه نظارتی و سیاستگذاری با تلاش مجدانه و با همکاری صنعتگران و تولیدکنندگان موادغذایی بتوانیم غذای سالم و فراوردههای آن را در دسترس مردم قرار دهیم و قدم مهمی در راستای سلامت مردم و جامعه برداریم.
وی اظهار کرد: متاسفانه امروز یک سری مسائل و مشکلات نظیر تغییر الگوی تغذیه و کمتحرکی سلامت افراد جامعه را تهدید میکند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان چاقی را یکی از دلایل گرفتاری افراد جامعه به دیابت نوع دو دانست.
وی افزود: تغذیه نامناسب، کمتحرکی، استعمال مواد دخانی سبب چایی شده اگر الگوی غذایی درست شود و جامعه به سمت ورزش و تحرک بیشتر سوق داده شوند و افراد از مصرف الکل و مواد دخانی پرهیز کنند میتوانیم از خیلی از بیماریهایی که در جامعه شایع شده جلوگیری کنیم.
وی با بیان اینکه بیماریهای قلبی عروقی مهمترین عامل مرگ و میر در دنیا و ایران گزارش شده و پس از آن سرطان در رتبه دوم قرار دارد، خاطرنشان کرد: سرطانها به دلیل عوامل محیطی ایجاد میشود اگر بتوانیم به گونهای پیش رویم که مسائل محیطی را کاهش دهیم میتوانیم گام بزرگی در راستای سلامت جامعه برداریم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰