بازارچه ماهی خرمآباد کلید جذب گردشگر در لرستان
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت:تکمیل بازارچه ماهی خرمآباد نقطه عطفی در جذب گردشگر،افزایش تولید و ایجاد اشتغال در استان است.
به گزارش همای سعادت،کیارش بیرانوند در حاشیه بازدید نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی از بازارچه ماهی خرمآباد با اشاره به ثبت رکوردهای بیسابقه در حوزه پرورش ماهیان سردابی و خاویاری اظهار کرد:لرستان با تولید ۴۲ هزار تن انواع ماهیان و یک تن خاویار از استانهای موفق در حوزه آبزیپروری است.
وی با اشاره به احداث چندین مجتمع پرورش ماهی در حاشیه رودخانههای سیمره و کشکان، تأکید کرد که در صورت تکمیل این پروژهها،استان به ظرفیت تولید ۵ هزار تن ماهی و خاویار در سال دست خواهد یافت.
مدیرکل شیلات لرستان افزود:این مجتمعها نهتنها به افزایش تولید ماهی در استان کمک میکنند، بلکه نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی منطقه خواهند داشت.
بیرانوند با اشاره به وجود ۳۰ مرکز تولید بچهماهی در استان، اعلام کرد که ظرفیت تولید این مراکز به ۲۱۰ میلیون قطعه ماهی در سال میرسد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آکوا لر در الیگودرز گفت: این مرکز بهعنوان یکی از مراکز اصلاح نژاد ماهی در ایران، نقش کلیدی در بهبود کیفیت و افزایش تولید ماهی در کشور ایفا میکند.
مدیرکل شیلات لرستان گفت:استان با تولید سالانه ۱۵۰ میلیون قطعه تخم چشم زده ماهی، یکی از قطبهای مهم آبزیپروری در کشور محسوب میشود.
بیرانوند با تأکید بر جایگاه برتر استان در تولید ماهی سردابی، گفت:لرستان نهتنها در تولید بچهماهی، بلکه در حوزه آبزیپروری نیز در میان استانهای غیر ساحلی رتبه اول را داراست.
وی با اشاره به آمادهسازی ۵ هزار تن زیرساخت برای توسعه آبزیپروری در استان، از واگذاری ۴ واحد زیرساختی در مناطق چم چیت، دوآب و درب گنبد خبر داد.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در این بازدید گفت:توسعه صنعت ماهیان سردابی و گرمابی در استان لرستان میتواند فصل نوینی برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در این منطقه باشد.
هاشمی نیا افزود:اگر مجموعه بازارچه ماهی خرمآباد به طور کامل تکمیل شود تأثیر قابلتوجهی در جذب گردشگری، افزایش تولید و اشتغالزایی در بافت شهری خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: با چنین مجموعههایی که در استان وجود ندارد، میتوانیم شاهد جذب گردشگر بیشتر و توجه بیشتری به استان باشیم.
هاشمی نیا همچنین به ظرفیت بالای تولید بچهماهی در لرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، ۱۵۰ میلیون قطعه بچهماهی در استان تولید میشود که این خود ظرفیت بزرگی است.
وی گفت:برای بهرهبرداری کامل از این ظرفیت، باید شرایط مناسبی برای جذب سرمایهگذاران در صنعت آبزیپروری فراهم شود.
وی تأکید کرد:این اقدامات میتواند نقش بسزایی در توسعه اقتصادی لرستان ایفا کند و بر لزوم توجه به زیرساختها و حمایتهای دولتی در این حوزه تاکید کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰