لزوم مدیریت مصرف آب در ایام پایانی سال
مدیرعامل آبفا لرستان با اشاره به پیک مصرف آب در روزهای پایانی سال از مردم خواست با مدیریت مصرف و جلوگیری از هدررفت،به پایداری شبکه آبی استان کمک کنند.
به گزارش همای سعادت،نورالدین نوریزدان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۷۶ میلیون مترمکعب آب از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه در استان تولید و مصرف شده است.
وی افزود:پیش بینی می شود تا پایان امسال رقمی حدود ۱۹۳ میلیون متر مکعب آب در لرستان مصرف شود و تا پایان اسفندماه نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد رشد پنج درصدی مصرف آب در استان باشیم.
نوریزدان گفت:سرانه مصرف آب شرب برای هر فرد در حالت نُرم و استاندارد ۱۳۰ تا ۱۵۰ لیتر می باشد که این عدد در استان لرستان برای هر فرد بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ لیتر و بالاتر است.
مدیرعامل آبفا لرستان با اشاره به افزایش مصرف آب در روزهای پایانی سال اظهار کرد:لازم است شهروندان در راستای حفظ منابع آبی، هنگام انجام سنت دیرین خانهتکانی دقت بیشتری نسبت به مصرف داشته باشند.
نوریزدان یادآور شد: این ایام که با پیک مصرف آب مواجه هستیم، انتظار می رود شهروندان با رعایت الگوهای مصرف و پرهیز از اسراف، همکاری لازم را در حفظ منابع آب شرب با شرکت آب و فاضلاب استان داشته باشند.
وی عنوان کرد: بر اساس پیش بینیهای انجام شده مصرف آب در روزهای پایانی سال بین ۱۰ تا ۱۵ درصد به صورت مقطعی و ساعتی نسبت به سایر ایام سال افزایش خواهد یافت که از مردم درخواست می شود با مدیریت مصرف و جلوگیری از هدررفت، به پایداری شبکه آبی استان کمک کنند.
مدیرعامل آبفا لرستان به برخی از روشهای مدیریت مصرف آب در ایام پایانی سال اشاره و عنوان کرد: شهروندان برای شستشوی سطوح، فرشها و ماشین به جای استفاده از شیلنگ آب که هدررفت بالایی دارد، از سطل استفاده کنند تا مقدار آب مصرفی کنترل شود.
نوریزدان گفت: برای شستشوی پنجرهها، کف زمین و سطوح، از اسپری های پاک کننده و دستمال مرطوب استفاده کنند تا نیاز به آب کمتری داشته باشد، همچنین هنگام شستشو شیر آب را تنها زمانی باز کنند که واقعا نیاز است و از باز گذاشتن آن به صورت مداوم خودداری نمایند.
وی معتقد است باید خانه تکانی را به بخش های کوچک تر تقسیم و هر روز تنها یک بخش را تمیز کرد، چرا که باعث می شود فشار کمتری به شبکه آبی وارد و مصرف آب به طور یکجا افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰