ضرورت تهیه امکانات و اختصاص اعتبار برای حفاظت از جنگل‌های لرستان

استاندار لرستان بر ضرورت تجهیز، تهیه امکانات و اختصاص اعتبار مورد نیاز برای حفاظت از جنگل‌های استان تأکید کرد.

به گزارش همای سعادت آنلاین،نشست استانداران زاگرس نشین به ریاست دکتر مخبر معاون اول رئیس جمهور با حضور برخی وزرا و استانداران استان های زاگرس نشین با محوریت حفاظت از جنگل های بلوط زاگرس برگزار شد.
 
دکتر زیویار با حضور در نشست استانداران زاگرس نشین گفت: جنگل های بلوط زاگرس از مهمترین منابع طبیعی کشور به شمار می رود که مساحتی بالغ بر ۶ میلیون هکتار وسعت دارد و جنگلهای بلوط لرستان به عنوان بخش عمده ای از این منابع به شمار می رود .
 
وی با اشاره به اینکه جمعیتی بالغ بر ۱۰ میلیون نفر در محدوده جنگل های استان های زاگرس نشین سکونت دارند، اظهار داشت: به موازات صیانت از حوزه های مهمی مانند کشاورزی، صنعت، راه ها، سد سازی و سایر ظرفیت، اجرای اقدامات اساسی برای حفاظت از جنگل های بلوط و مراتع نیز بسیار مهم و دارای اهمیت است که در نشست امروز بر این مهم تاکید شد.
 
وی ادامه داد: در نشست امروز موضوع ارائه راهکارها برای حفاظت از جنگلها و مراتع غرب کشور دستور کار مهم جلسه بود که گزارشی از وضعیت جنگلهای بلوط و مراتع لرستان در این نشست ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.
 
نماینده عالی دولت در لرستان یادآور شد: کاهش نزولات آسمانی، ریزگردها و چرای بی رویه دام ها از مهمترین تهدیدات جنگل های بلوط و مراتع استان به شمار می رود که با توجه به گستردگی این منابع در سطح استان، لزوم حمایت از آنها به عنوان یک مطالبه مهم در نشست امروز مطرح شد .
 
زیویار افزود: با توجه به در پیش بودن فصل گرما و احتمال آتش سوزی در مراتع و علفزار های خشک استان، ضرورت تجهیز و تهیه امکانات و اختصاص اعتبار مورد نیاز برای حفاظت از جنگلها نیز به عنوان بخش دیگری از مطالبات استان مطرح و مورد تأکید قرار گرفت.
 
وی خاطرنشان کرد: راهکارهای استان برای حفاظت از جنگل های بلوط منطقه زاگرس در قالب بسته ی پیشنهادی در نشست امروز ارائه شد و در این رابطه بحث و تبادل نظر صورت گرفت .
 
استاندار لرستان تاکید کرد: بخش عمده اقدامات در زمینه حفاظت از جنگلهای بلوط استان، به فرهنگ سازی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی معطوف می شود و جلوگیری از قلع و قمع درختان و وارد آمدن هرگونه خسارت به منابع طبیعی از مهمترین راهکارها برای در امان ماندن جنگلها و مراتع به شمار می رود .
 
زیویار یادآور شد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در نشست امروز مقرر شد؛ کارگروهی متشکل از وزرا و استانداران تشکیل تا ضمن انجام طرح های تحقیقاتی، برنامه عملیاتی منطبق با طرح و برنامه زمان بندی تهیه شود.
 
وی افزود: تاکید بر انجام اقدامات با محوریت و مشارکت مردم و تامین اعتبار و تهیه و تجهیز امکانات مورد نیاز از دیگر تصمیمات اتخاذ شده در نشست امروز بود .

انتهای پیام/