پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان تجلیل شدند

پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان،همزمان با هفته پژوهش و فناوری تجلیل شدند.

به گزارش همای سعادت آنلاین، صبح روز سه‌شنبه، ۱۵ آذرماه، به مناسبت هفته استانی پژوهش و فناوری، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر حمزه امیری، رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان، دکتر فرهاد نامداری، رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان دانشگاه و دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان، از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

منابع را باید به‌درستی مدیریت کرد

رئیس دانشگاه لرستان در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه لرستان که در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه این دانشگاه برگزار شد گفت: رای پیشرفت پژوهش و فناوری و سایر امور، فقط بودجه کافی، کفایت نمی‌کند بلکه بایستی به مفهوم مدیریت هم توجه کرد.

دکتر علی نظری، توضیح داد:برای ارتقای کیفیت‌ امورات دانشگاه بایستی از ظرفیت گروه‌های آموزشی استفاده شود و این توانمندی‌ها در همکاری‌های مشترک با سایر سازمان‌ها و ادارات هم گسترش یابند.

وی افزود: برای پیشرفت در امور و کارها، بایستی ابتدا گره‌های ذهنی را باز کنیم و به مدیریت کارآمد توجه کنیم.

نظری با بیان اینکه بین استاد و دانشجو باید یک ارتباط پایدار و مستمر آموزشی و علمی وجود داشته باشد،گفت:بودجه و منابع، محدود هستند، بنابراین بایستی منابع را به‌درستی مدیریت کرد.

کیفیت بالای برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری لرستان

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان در این آیین در سخنانی گفت: امسال برنامه‌های مختلف هفته استانی پژوهش و فناوری با کیفیت بسیار بالا برگزار شده‌اند و در بحث اطلاع‌رسانی نیز امسال اقدامات بسیار خوبی درباره هفته پژوهش و فناوری استان انجام شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حاتمی‌کن‌کبود، ادامه داد: امسال شاهد هستیم که نشست‌ها و کارگاه‌های مختلف تخصصی پژوهش و فناوری در دانشگاه لرستان با حضور مهمانان استانی و کشوری و سازمان‌های اجرایی در حال برگزاری هستند که یک اقدام بسیار ارزشمند است.

وی بیان کرد: اینگونه اقدامات ناشی از همت بالای رئیس دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر نظری و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر کرم‌پور و تیم هماهنگ معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان است.

حاتمی‌کن‌کبود افزود: اینکه شاهد هستیم خبرهای دانشگاه لرستان در سایت اصلی وزارت علوم هم منتشر می‌شوند خود گویای یک همت مضاعف و یک مدیریت منسجم در دانشگاه لرستان است.

وی تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در جمع دو درصد، یک درصد جهان و سرآمدان علمی قرار می‌گیرند خودش باعث افتخار علمی برای استان لرستان است.

اهمیت ارج‌گذاشتن به حوزه‌های نرم‌افزاری برای پیشرفت کشور

دکتر مصطفی‌ کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، در این آیین، در سخنانی، از اهمیت ارج‌گذاشتن به حوزه‌های نرم‌افزاری سخن گفت و اساتید، پژوهشگران، محققان، دانشجویان و سرآمدان را از جمله حوزه‌های نرم‌افزاری مهم برای پیشرفت کشور دانست.

کرم‌پور، در بخش دیگری از سخنانش، توضیح داد که تلاش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه این بوده است که در مدت یک سال گذشته همکاری‌های خود را با سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌های استانی گسترش بدهد تا پژوهش‌ها رویکرد کاربردی و جامعه‌محور داشته باشند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با بخش‌های جامعه از جمله مدیران اجرایی بایستی گسترش یابد، تشریح کرد: دانشگاه باید درآمدزایی هم داشته باشد و کرسی‌های علمی را ترویج کند و گسترش دهد.

همچنین در این آیین، دکتر حسین حاتمی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، گزارش عملکرد پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در بازه زمانی یک سال پیش تاکنون تشریح کرد.

گفتنی است در این آیین، دکتر امیرحمزه حقی‌آبی، دکتر عبدالرضا رشنو، دکتر فرهاد نامداری، دکتر حمزه امیری رئیس بنیاد نخبگان لرستان، مهندس پروانه همتی دانشجو دکتری پژوهشگر برتر، قیصرپور اانجمن علمی برتر دانشکده علوم پایه و دکتر زیبا زمانی‌فرد، مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان نیز سخنرانی کردند و موضوعات، مشکلات و راهکارهای پیشنهادی مرتبط با حوزه‌های پژوهش و فناوری مطرح شد.

انتهای پیام/