شیلات لرستان در مسیر تولید و اشتغال

مدیرکل شیلات لرستان گفت: آبزی‌پروری استان با این ظرفیت سوار بر موج جهش تولید و خودباوری،حرکتی روبه جلو در پیش گرفته است و در ایام فجر انقلاب، شاهد انقلابی نو در صنعت آبزی پروری در استان هستیم.

به گزارش همای سعادت،کیارش بیرانوند در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه لرستان با داشتن بیش از ۲ هزار کیلومتر رودخانه‌ فصلی و دایمی و ۵۰ آبشار هرچند سهم بسزایی از این منابع خدادادی در بخش کشاورزی نداشته است،اظهار داشت: اما آبزی‌پروری استان با این ظرفیت سوار بر موج جهش تولید و خودباوری، حرکتی روبه جلو در پیش گرفته است و در ایام فجر انقلاب، شاهد انقلابی نو در صنعت آبزی پروری در استان هستیم.

وی افزود: اکنون ۵۶۰ مزرعه پرورش ماهی در لرستان فعال می‌باشد که سالانه ۲۵ هزار تن انواع آبزیان از این مزارع تولید و به بازار مصرف عرضه می شود که ۱۴ هزار نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در شیلات استان ایجاد کرده است.

بیرانوند با بیان اینکه حال سرانه مصرف ماهی این استان هفت تا هشت کیلوگرم برآورد می شود،گفت: در حالی که میانگین کشوری این رقم ۱۲ کیلوگرم عنوان شده است در همین راستا در شهرستان دورود با سرمایه گذاری ۸ میلیارد تومانی طرح ماهی خاویاری احداث شد.

مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به بهره برداری از طرح پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان دورود گفت:طرح پرورش ماهیان خاویاری روستای کاغه شهرستان دورود با حضور استاندار لرستان، معاونین هماهنگی امور اقتصادی و عمرانی استانداری، فرماندار دورود، امام جمعه شهرستان، نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران ستادی و مسئولین شهرستان طرح پرورش ماهیان خاویاری افتتاح شد.

بیرانوند گفت:این طرح با ظرفیت ۳۰ تن انواع گوشت ماهیان خاویاری در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع، با اعتبار ۸ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۵ نفر در محل روستای کاغه به بهره برداری رسید.

وی افزود: از مزیتهای این طرح می توان به صادرات محور بودن،استفاده از پسماند آب خروجی شیلات در مزارع کشاورزی و سوددهی بالا اشاره کرد.

انتهای پیام/