مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان مطرح کرد؛

اجرای ۹۸ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی لرستان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت:۹۸ پروژه‌ زیرساختی در شهرک‌های صنعتی این استان در دست اجرا است.

به گزارش همای سعادت،فرزاد محمدی،در سه شنبه خبری این هفته در سالن آمفی تئاتر استانداری لرستان، رسالت اصلی شهرک های صنعتی را در دو حوزه تکمیل زیرساخت ها و امور زیربنایی و خدمات توانمندسازی صنایع کوچک عنوان کرد و اظهار داشت:در لرستان، ۲۴ شهرک صنعتی مصوب داریم که ۲۰ شهرک در حال واگذاری است،مساحت اراضی در اختیار نیز، هزار و ۶۱۳ هکتار است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه زیر ساخت، اقدامات خوبی انجام شده است افزود:در حال حاضر، حدود ۹۸ پروژه عمرانی در سطح ۲۰ شهرک که به بهره برداری رسیده اند در حال اجرا است و در سال های اخیر، یک انقلاب صنعتی در زمینه توسعه زیرساخت ها انجام شده است.

صنعتگران نباید دغدغه امکانات زیرساختی داشته باشند

محمدی با بیان اینکه ما موظف هستیم خدمات زیربنایی را تکمیل کنیم که صنعتگران دغدغه تامین امکانات زیربنایی را نداشته باشند ادامه داد: از ۹۸ پروژه فوق، خوشبختانه، ۵۴ پروژه خاتمه یافته است که میانگین پیشرفت فیزیکی آن ها، ۴۸ درصد است و مبلغ چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال، پیمان سپاری شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان گفت: در دولت سیزدهم همچنین، هفت شهرک تامین آب و هفت شهرک گازرسانی شده است و بسیاری از این کارها در یک سال و نیم گذشته انجام شده است، در زمینه تامین برق، تمام برق موجود در شهرک های صنعتی، ۱۳۰ تا ۱۴۰ مگاوات بود که در یک سال گذشته، ۷۲ مگاوات تفاهم نامه با شرکت توزیع برق منطقه ای منعقد کردیم که برای شهرک های شماره ۲ و ۳ خرم آباد، منطقه ویژه اقتصادی بروجرد و ۱۲ مگاوات برای منطقه ویژه اقتصادی به مدار برق رسانی اضافه خواهد شد و به این صورت، انقلابی در زمینه برق در لرستان اتفاق خواهد بود.

وی از اتصال دو شهرک به مدار تصفیه خانه و آسفالت ۷ شهرک نیز خبر داد و گفت: با وجود کمبود منابع، این کارهای زیرساختی انجام شده است.

آغاز ۳۹۰ هکتار فاز اجرایی در منطقه ویژه اقتصادی 

محمدی از آغاز فاز عملیاتی ۴ شهرک خبر داد و بیان کرد:بزودی ۳۹۰ هکتار فاز اجرایی در منطقه ویژه اقتصادی آغاز می شود که ر زمینه آب، برق و گاز پیمان سپاری شده اند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان ادامه داد: عملیات اجرایی شهرک شماره ۳ به مساحت ۳۵ هکتار، از یک ماه گذشته آغاز شده است و پیشرفت خوبی دارد، همچنین شهرک صنعتی بروجرد به مساحت ۵۰ و ناحیه صنعتی خوشناموند، ۵ و مجموعا ۳۹۰ هکتار، عملیات توسعه شهرک ها را در مدار خدمات رسانی و تکمیل امور زیربنایی داریم که این امر، بستر را برای سرمایه گذاران جدید در این عرصه ها فراهم خواهد کرد.

هدفگذاری ۱۰۸ واحد کارگاهی در شهرک های صنعتی

محمدی در خصوص واحدهای کارگاهی خاطرنشان کرد: ۱۰۸ واحد کارگاهی را در سطح شهرک ها،هدفگذاری کردیم و در حقیقت یک سبد خدمت را به خدمات شهرک صنعتی اضافه کرده ایم چرا که در سنوات گذشته فقط زمین واگذار می شد و ما در انتظار این بودیم که این واحد صنعتی به واحد کارگاهی تبدیل شود.

وی گفت: پنجشنبه همین هفته با حضور معاون وزیر، ۲۴ واحد کارگاهی دورود، کلنگ زنی خواهد شد، واحدهای صنعتی خرم آباد و کوهدشت هم آغاز شده اند، ۲۴ واحد کارگاهی الیگودرز هم در هفته های آینده آغاز خواهد شد.

۴۰۳ هکتار به مساحت شهرک های صنعتی لرستان اضافه شد

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان عنوان کرد: یکی از چالش های ما در حوزه زیرساخت، کمبود اراضی در اختیار است که توسعه شهرک ها را از لحاظ اراضی در اختیار در دستور کار قرار داده ایم و در همین راستا، ظرف دوسال گذشته، ۴۰۳ هکتار به اراضی در اختیار اضافه شده است.

وی افزود: در حوزه برنامه و بودجه، طی سال های ۹۵ تا ۱۴۰۰ ، شیب روند بودجه شرکت، یک شیب خطی بوده است و از سال ۱۴۰۰ به بعد، رشد فزاینده ای داشته است و بودجه شهرک های صنعتی حدود ۱۰ برابر شده است که این، نشان دهنده پیشرفت عملکرد بودجه ای شرکت است.

محمدی گفت: در حوزه زیرساخت همچنین، بعد از ۲۰ سال توانستیم طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی ازنا را دریافت کنیم که کاری فراگیر بود، سال گذشته نیز منطقه ویژه اقتصادی شهرک صنعتی ۲ بروجرد تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی شد که از این حیث، وضعیت خوبی در کشور داریم، همچنین دو عرصه از عرصه های ما منطقه ویژه اقتصادی هستند چرا که مناطق ویژه اقتصادی، می تواند پیشران اقتصاد استان باشد.

تبدیل شهرک صنعتی کوهدشت  به انرژی خورشیدی

مدیرعامل شرکت شهرک صنعتی لرستان ادامه داد: شهرک صنعتی کوهدشت را به شهرک صنعتی انرژی خورشیدی تبدیل کرده ایم که فرصت خوبی برای سرمایه گذاری فراهم می کند، ضمن اینکه ما زمین را با کمترین بها داریم واگذار می کنیم و سرمایه گذاری در انرژی خورشیدی نیز سود ده است.

وی اظهار کرد: در حوزه قراردادها، حدود ۸۰۴ قرارداد داریم که از این تعداد، ۱۷۵ قرارداد در دولت سیزدهم منعقد شده ، ۸۷ هکتار نیز مساحت واگذاری آن ها بوده است و ۱۷۵ قرارداد ذکر شده، سه هزار و ۱۱۷ نفر اشتغالزایی داشته اند و سرمایه گذاری انجام شده، حدود ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است.

محمدی خاطرنشان کرد: از ۸۰۴ قرارداد فوق الذکر، ۴۶۳ قرارداد به بهره برداری رسیده و در دولت سیزدهم، ۵۸ واحد به بهره برداری رسیده است، میزان اشتغالزایی آن ها نیز، هزار و ۱۸۵ نفر است

لرستان قطب تولید کانی غیرفلز وفروسیلیس می شود 

محمدی گفت: در همین راستا، طرح فروسیلیس نیز یکی از اقدامات خوب انجام شده توسط تیم اقتصادی استان است و خوشبختانه در حال حاضر در شهرک های استان، پنج طرح فروسیلیس داریم که از مبلغ ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان ذکر شده، ۲ هزار میلیارد تومان مربوط به طرح های فرو سیلیس است که بالغ بر ۹۰۰ نفر، اشتغالزایی خواهند داشت و پیشرفت فیزیکی خوبی دارند و لرستان در آینده می تواند به قطب تولید کانی غیرفلز و فروسیلیس تبدیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان افزود:دو واحد دیگر نیز در شرف قرارداد است و مجموعا ۷ طرح فروسیلیس خواهیم داشت.

وی با اشاره به حمایت های انجام شده از صنایع کوچک گفت: در سال گذشته توانستیم از منابع تلفیقی خود با بانک توسعه تعاون، ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۷ نفر از متقاضیان پرداخت کنیم که این اعتبار، ۵ درصد زیر نرخ تسهیلات شورای پول و اعتبار است.

محمدی در باره‌ کارخانه پارسیلون هم توضیح داد: اگر پارسیلون به شرکت شهرک‌ها واگذار شود، می‌توانیم سازوکار تبدیل این واحد را به منطقه‌ ویژه‌ اقتصادی فراهم کنیم.

بنا به این گزارش در این نشست خبری،مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان درخصوص موارد متعددی از جمله افزایش ۱۰ برابری بودجه، اجرای عملیات ساخت واحدهای کارگاهی در شهرکها و نواحی صنعتی،افزایش سطح اراضی شهرک‌ ها و نواحی صنعتی، احیا واحدهای راکد و افزایش اشتغال در شهرک ها و نواحی صنعتی و … در جمع اصحاب رسانه ارئه گزارش داد.

انتهای پیام/