رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان مطرح کرد؛

نقش مهم قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در توسعه کشاورزی و رشد تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با کار جهادی نقش مهمی درتوسعه کشاورزی و رشد تولید دارد.

به گزارش همای سعادت،سید عماد شاهرخی در جمع پرسنل مرکز گریت شهرستان خرم آباد،اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان در زمینه تسهیلات تبصره ۱۸ رتبه اول را با ۷۰ درصد پرداختی به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه با همکاری همه کارکنان اتفاقات خوبی در بخش کشاورزی رقم زده شده، افزود: به عنوان نمونه رفع تداخل ۷۸۰ پلاک ظرف دو سال گذشته یکی از اقداماتی است که می‌توان مطرح کرد، این در حالی است که از آغاز رفع تداخل اراضی یعنی سال ۹۴ تا ۱۴۰۰، ۲۸۰ پلاک تعیین تکلیف شده بود.

شاهرخی به طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و گفت: تا قبل از استقرار دولت سیزدهم رتبه لرستان از بین ۱۵ استان چهاردهم بود،در حالی که با فعالیت دولت سیزدهم سازمان جهاد کشاورزی لرستان رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به انعقاد قرارداد قرارگاه امام حسن مجتبی«ع»، بیان کرد: این قرارگاه با کار و تلاش جهادی و هدف توسعه و آبادانی و مشارکت در حوزه‌ زیرساخت بخش کشاورزی تاثیر قابل توجهی در رشد تولید، افزایش راندمان و بهره‌وری آب در حوزه کشاورزی استان خواهد داشت.

وی ادامه داد: تفاهم‌نامه‌ای با مبلغ ۶۸ هزار میلیارد ریال با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده که بر اساس آن طرح‌های مشمول آب و خاک سازمان اعم از کانال‌های آب‌بر، انتقال آب با لوله، احداث استخر، بندهای آب‌بندان، ایستگاه‌های پمپاژ و … طی سه‌ سال عملیاتی خواهند شد.

شاهرخی گفت: از این مبلغ، ۹۳ میلیارد تومان ابلاغ شده است پروژه ها مشخص شده است و ضمن توافق ضمنی؛ نسبت به سایر استانها جلو هستیم اما لازم است تاریخی مشخص شود تا به صورت رسمی عملیات اجرایی رسما آغاز شود.

وی بیان کرد:شاهد بودیم با همت همه همکاران جهاد کشاورزی استان و به منظور توسعه کشاورزی قراردادی و بیمه محصولات کشاورزی در مدت دو روز طی یک اقدام جهادی در روز تعطیل و روز کاری در مجموع ۱۳ هزار هکتار از محصولات زراعی شامل گندم،جو و دانه‌های روغنی استان را تحت قرارداد کشاورزی قراردادی و بیمه محصولات کشاورزی قرار دادیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد:مزایای کشاورزی قرار دادی علاوه بر بیمه اعتباری محصولات تحت پوشش کشاورزی قراردادی در زمان برداشت و تحویل محصول به مراکز خرید، به ازای هر تن ۱۵۰ هزار تومان کمک هزینه حمل محصول به عنوان تشویقی به کشاورزان پرداخت می‌ شود‌.

وی با تاکید بر یکپارچه سازی اراضی، گفت: با توجه به اینکه یکپارچه سازی افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی را به دنبال دارد، بنابراین باید فرهنگ سازی لازم را در این حوزه داشته باشیم.

در ادامه سید رضا نجفی زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان در خصوص شرایط و میزان پیشرفت پیگیری های مسکن همکاران و رفاهیات، تجهیزات و مبلمان اداری توضیحاتی را بیان کرد.

انتهای پیام/