با مشاهیر لرستان؛

عزیزالله کشاورز

عزیزالله کشاورز،سال ۱۳۲۹ خورشیدی در خرم‌آباد دیده به جهان گشود.

یادداشت-وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشته ادبی در همین شهر به پایان رسانید.آنگاه به خدمت سربازی اعزام و پس از طی دوران خدمت سپاهی دانش در سال ۱۳۵۰ به عنوان آموزگار به استخدام آموزش و پرورش خرم‌آباد در آمد.

سپس برای ادامه تحصیل در سال‌ ۱۳۵۷ به تهران رفت و پس از دو سال تحصیل به دریافت فوق دیپلم هنر از انستیتوی مربیان امور هنری نایل آمد.

وی آن‌گاه به خرم‌آباد بازگشت و به عنوان دبیر هنر در مدارس راهنمایی آن شهر به تدریس مشغول شد.

عزیزالله کشاورز از دوران تحصیل در دبیرستان علاقه زیادی به بازیگری و نویسندگی داشت و این دو را تواماً با هم انجام می‌داد.

آثار زیادی در زمینه داستان و مطالب مختلف هنری در نشریات مختلف از وی به چاپ رسیده و کتاب‌های چاپ شده کشاورز شامل دو بخش نگارش داستان و جمع‌آوری افسانه‌های بومی است.

آثار منتشر شده کشاورز شامل:
ذینل پر شامل سه افسانه (۱۳۵۴).
گل صنوبر شامل پنج افسانه (۱۳۵۵).
نگاه داستان بلند (۱۳۵۵)
خانه پدری ما داستان بلند (۱۳۵۶)
افسانه‌های لرستان شامل ۸ افسانه (۱۳۷۵)
کوچ ده داستان کوتاه (۱۳۷۷)
قصه زمستان بلند چهار داستان کوتاه ویژه نوجوانان (۱۳۷۸)

کشاورز همچنین به عنوان بازیگر در چند فیلم سینمایی چون خون‌بس، آخرین تک‌سوار، آرزوهای زمین، و فیلم کوتاه آوازهای مرد خاکستری، چکمه‌ها در برف، یاشار و شمعدانی، تیام و دالکه شرکت داشته و در سریال‌های زامبالی، حکایت شهر، سایه روشن زندگی و خانه پدربزرگ ایفای نقش کرده است. وی در سال ۱۳۸۰ پس از ۲۹ سال خدمت معلمی به درخواست خود بازنشسته شد.

کشاورز طی سال‌ها فعالیت خود درعرصه نویسندگی و بازیگری مقام‌ها مختلفی نیز کسب کرد‌.

این داستان‌نویس لرستانی که ۵۰ سال در حوزه ادبیات داستانی لرستان قلم‌فرسایی کرد سرانجام در ۶۶ سالگی در دی ماه ۱۳۹۵ جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.

انتهای پیام/