همزمان با دهه مبارک فجر؛

مسابقات بومی و محلی در مساجد لرستان برگزار می‌شود

مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر لرستان،گفت: هم‌زمان با ایام دهه فجر،مسابقات بومی و محلی در مساجد این استان برگزار می‌شود.

به گزارش همای سعادت،محمد چگنی نژاد امروز دوشنبه در کمیته مساجد ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی لرستان، با تشریح اهداف ستاد بزرگداشت دهه فجر، اظهار داشت: کمیته مساجد مسئولیت تشکیل جلسات کمیته، انجام هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های لازم برای انجام اقدامات خلاقانه در راستای بزرگداشت دهه مبارک فجر در سطح مساجد استان و طراوت و شکوه بخشی به عید انقلاب اسلامی را برعهده دارد.

وی افزود:تبیین نقش مساجد در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی، فراهم‌سازی زمینه حضور و مشارکت عموم مردم در جشن‌های انقلاب، آشناسازی مردم با دستاوردهای انقلاب و همچنین طراحی برنامه‌های خلاقانه و ابتکاری به‌منظور برگزاری هرچه بهتر مراسم‌های بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر به‌ویژه ۱۲ و ۲۲ بهمن‌ماه از اهم اهداف تشکیل این ستاد است.

مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر لرستان با اشاره به اینکه رویکرد کمیته مساجد برگزاری برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر با مشارکت مردم و با محوریت مساجد است، افزود: باتوجه‌به اینکه امسال دهه مبارک فجر متقارن با اعیاد رجب و شعبان است برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده و انتظار داریم مورد حمایت قرار گرفته شوند.

چگنی نژاد در ادامه با تشریح وظایف عمومی و اختصاصی دستگاه‌های عضو کمیته مساجد ستاد گرامیداشت دهه فجر استان، بیان داشت: امید است بتوانیم با همکاری و هم‌افزایی همگانی در معرفی دستاوردهای انقلاب در تمامی حوزه‌ها، به‌ویژه در فضای مجازی و مردمی‌سازی هرچه بیشتر برنامه‌های بزرگداشت دهه فجر موفق باشیم.

وی به وجود ظرفیت بالای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در مناطق محروم استان اشاره کرد و ادامه داد: لازم است از ظرفیت هنرمندان مسجدی در برنامه‌های فرهنگی و هنری استفاده شود.

مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر لرستان با بیان اینکه پنج برنامه شاخص به همت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در ایام دهه فجر برگزار می‌شود، تصریح کرد: برگزاری جشن‌های انقلاب در شهرستان‌های استان، پخش فیلم در مساجد، نشست‌های بصیرتی با رویکرد بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی، طرح ۱۰ شب ۱۰ مسجد در قالب کرسی‌های تلاوت مجلسی قرآن کریم، مسابقه پیامکی دهه فجر از وصیت‌نامه امام خمینی (ره)، برگزاری مسابقات بومی و محلی در مساجد استان و نقاط دوردست و محروم استان، از جمله مهم‌ترین برنامه‌های شاخص کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هستند.

چگنی نژاد در ادامه با تأکید بر گستردگی و تنوع برنامه‌ها و لزوم هماهنگی و همکاری حداکثری نهادها در طراحی و اجرای برنامه‌های مؤثر و هدفمند بیان داشت: تکریم ایثارگران، جانبازان، خانواده‌های معظم شهدا، محور قراردادن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، معرفی مساجد پیشرو در جریانات انقلاب اسلامی می‌تواند به‌عنوان بخشی از برنامه‌های مهم ایام‌الله دهه فجر مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ۵۱۰ کانون عمومی و ۳۸ کانون تخصصی خواهران با بالغ بر ۳۷ هزار عضو در مساجد سراسر استان فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: بیش از ۴۰ هزار نفر عضو سامانه بچه‌های مسجد هستند که از این ظرفیت می‌توان در برنامه‌های مختلف بهره برد.

انتهای پیام