رئیس جهاد کشاورزی لرستان مطرح کرد؛

افزایش ۲۰ هزار تنی تولید گوشت مرغ در لرستان

رئیس جهاد کشاورزی لرستان گفت: تولید گوشت مرغ در استان در سه سال اخیر از ۷۳ هزار تن به ۹۳ هزار تن افزایش یافته است.

به گزارش همای سعادت،سید عماد شاهرخی اظهار داشت:اقداماتی که در سه سال اخیر انجام شده است، تولید گوشت مرغ با افزایش ۲۰ هزار تنی، از ۷۳ هزار تن به ۹۳ هزار تن رسید.

وی با اشاره به اینکه هدف امسال استان، تولید ۱۰۰ هزار تن است، ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز استان ۵۵ هزار تن است، می‌توانیم از ۴۵ هزار تن باقیمانده بخشی را به عنوان مرغ منجمد ذخیره و بخش عمده‌ای را به سایر استان‌ها صادر کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در ۶ ماهه امسال، ۲۸ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان داشتیم.

شاهرخی اضافه کرد:همچنین در این مدت ۵۶ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.

وی گفت: با توجه به اینکه مصرف مرغ لرستان ۳۸ هزار تن بوده، ۱۸ هزار تن هم به خارج از استان صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخشی از متغیر‌ها در قیمت نهایی مرغ نقش دارند، اضافه کرد: قیمت نهاده‌ها سالانه تغییر می‌کند، همچنین قیمت جوجه یک روزه حتی به صورت روزانه تغییر و تا ۳۸ هزار تومان هم قیمت‌گذاری شده است.

به گفته شاهرخی، قیمت مرغ در بازار استان در مقایسه با استان‌های همجوار کمتر است.

انتهای پیام/