تجارت الکترونیک بستر بزرگ بازار مجازی

بر اساس ماده ۳۳ قانون تجارت الکترونیک تمامی صنوف کشور می بایست شرایط توسعه تجارت الکترونیک را مهیا کنند.

به گزارش همای سعادت آنلاین ،رئیس اتاق اصناف مرکز استان با بیان مطلب فوق گفت: بر همین اساس طرح توسعه تجارت الکترونیک در لرستان نیز در حال انجام است تا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی، شرایط توسعه بازار و افزایش مبادلات در این بستر فراهم گردد.

منوچهر اسبکوه اظهار کرد: طرح شناسایی و ساماندهی واحدهای اقتصادی استان لرستان در قالب توسعه تجارت الکترونیک و راه‌اندازی بازار بزرگ مجازی با هماهنگی دستگاههای مختلف در حال انجام است.

وی دریافت وجوه اجباری از واحدهای صنفی را رد کرد و یادآورشد: هدف اکیپی متشکل از دستگاه های مختلف که به صورت حضوری به واحدهای صنفی مراجعه می کنند شناسایی واحدهای دارا و یا فاقد پروانه می باشد.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان با اشاره به اینکه نام نویسی صنوف در بازار بزرگ مجازی لرستان به صورت اختیاری بوده و مبلغ دریافتی عضویت هر سال فقط ۱۰ هزار تومان که در مجموع حق عضویت پنج سال ۵۰هزار تومان می باشد از واحدهای متقاضی و علاقه مند دریافت می شود.

اسبکوه تصریح کرد: بر این باورم که با راه اندازی بازار بزرگ مجازی لرستان شرایط برای توسعه تجارت الکترونیک و افزایش مبادلات اقتصادی استان و بویژه در خرم آباد در آینده فراهم خواهد شد و صنوف می توانند با پرداخت هزینه عضویت به صورت سالانه از این ظرفیت مهم جهت معرفی محصولات خود در بستر بزرگ مجازی استفاده کنند.

وی به صنوف استان توصیه کرد که در بازار بزرگ مجازی ثبت نام کرده تا بتوانند با هزینه بسیار ناچیز در بستر گسترده فضای مجازی محصولات و کالاهای خود را به مشتریان عرضه کنند.

اسبکوه تاکید کرد: مطمئنا با توجه به تداوم گسترش ویروس کرونا فعالان اقتصادی می بایست از ظرفیت جدید فضای مجازی برای معرفی، عرضه و فروش محصولات خود استفاده کنند که این شرایط با برنامه ریزی های صورت گرفته با هزینه کم مهیا شده است.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان در پایان گفت: با توجه به استقبال خود صاحبان مشاغل از ثبت نام در سامانه توسعه تجارت الکترونیکی در بستر بازار فضای مجازی خوشبختانه لرستان پنجمین استان کشوراست
انتهای پیام/