احیا کارخانه «خمیرمایه دورود» در گِرو ۱۵۰میلیارد اعتبار

احیا و افزایش تولید کارخانه “خمیرمایه دورود”با تخصیص ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار میسر می‌شود.

به گزارش همای سعادت-سکینه بیرانوند-نبود به‌موقع اعتبار و سرمایه‌ گذاری حلقه مفقوده تولید و احیای صنایع تولیدی استان لرستان است و از سویی رفع موانع تولید، حمایت از صنایع تولیدی و مصرف تولیدات داخلی قطعاً مهم‌ترین گام در راستای رونق اشتغال، بهبود وضعیت معیشت مردم و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

کارخانه تولیدی خمیرمایه دورود یکی از کارخانه تولیدی استان لرستان است که به دلایلی همچون نبود حمایت دولتی، نبود سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مسائل مالی با مشکلات عدیده‌ای مواجه است.

این واحد تولیدی در سال ۱۳۷۰ با هدف تولید محصول پروتئین دامی در بخش سیلاخور شهرستان دورود راه‌اندازی شد. این کارخانه در سال ۱۳۸۰ با تغیر خط تولید با نام کارخانه خمیرمایه امید به فعالیت خود ادامه داد؛ اما از سال ۱۳۸۷ به مدت ۱۴ سال به دلایل مختلف تعطیل شد.

تولید روزانه ۱۲ تُن خمیرمایه در کارخانه امید دورود

دالوند مدیر کارخانه خمیرمایه امید، اظهار داشت: سال ۱۴۰۰ با همکاری بانک سپه و موسسه سرمایه‌گذاری امید این کارخانه مجدد به چرخه تولید برگشت و با واگذاری این کارخانه به سرمایه‌گذار بخش خصوصی، تحولات مثبتی در روند اشتغال و تولید آن صورت گرفت.

وی افزود: با حمایت بخش‌ خصوصی و سرمایه‌گذاری که در این کارخانه انجام شد، میزان تولید از حدود ۲ تُن به ۱۲ تُن در روز افزایش یافت.

مدیر کارخانه خمیرمایه امید عنوان کرد: با افزایش تولید، بخش عمده‌ای از محصول این کارخانه به خارج از کشور صادر می‌شود؛ به‌طوری‌که بیشتر محصول ما به کشورهای ترکیه، ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، افغانستان و پاکستان صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این شرکت در ادامه کار تولید با مشکلاتی مواجه شده است، عنوان کرد: در صورت رفع این مشکلات، کارخانه ظرفیت خوبی در حوزه افزایش تولید و ارتقاء اشتغال دارد.

رفع مشکلات کارخانه خمیرمایه با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار

علیرضا بیرانوند فرماندار دورود با اشاره به اهمیت حمایت از تولید، اظهارداشت: جذب فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت‌های دولتی در راستای تقویت تولید ضروری است.

وی با بیان اینکه مشکلات کارخانه خمیرمایه امید با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار رفع می‌شود افزود: با رفع مشکلات مالی این کارخانه، بستری برای افزایش ۱۰۰درصدی تولید فراهم می‌شود.

فرماندار دورود عنوان کرد: در این راستا از معاون اقتصادی استاندار لرستان، مدیرکل جذب و سرمایه‌گذاری استان و مدیران مربوطه دعوت می‌شود که برای جلوگیری از رکود این کارخانه و احیای خط تولید شرکت، به یاری کارخانه امید لرستان بشتابند.

واضح است که رفع موانع تولید به وسیله حمایت‌های دولتی و یا جذب فرصت‌ های سرمایه‌گذاری مهم‌ترین گام در راستای اشتغال جوانان و کاهش آسیب‌های اجتماعی است؛ بنابراین می‌طلبد مسئولان مربوطه نسبت به رفع موانع تولید در کارخانه خمیرمایه دورود اهتمام جدی داشته باشند.

/انتهای پیام/