استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز و نگهداری غذاها

آلودگی آلومینیومی مواد غذایی مسئله مهمی برای یافتن رابطه بین مصرف آلومینیوم و برخی بیماری‌ها مانند آلزایمر،پارکینسون،تختلالات استخوانی،سرطان سینه و اختلال رشد سلول‌های مغز است.

همای سعادت-علی‌رغم محبوبیت زیاد فویل‌های آلومینیومی در بسته‌بندی و پخت غذا، ممکن است در مدت پخت یا نگهداری مقدار کمی آلومینیوم به مواد غذایی نفوذ کند. میزان انتقال آلومینیوم از فویل به غذا بسته به نوع غذا، موادی که برای مزه‌دار کردن به‌کار می‌روند و درجه حرارت پخت متفاوت است.

مواد غذایی اسیدی یا غذاهایی که دارای نمک و ادویه‌جات هستند، نباید در فویل آلومینیومی نگهداری یا کباب شوند.

اسید یا نمک می‌تواند یون‌های آلومینیوم را از فویل آزاد کند و ممکن است به غذا منتقل شود. به‌همین دلیل در گوشت‌هایی که به اصطلاح در مواد خوابانده شده میزان آلومینیوم بیشتری وارد می‌شود.

دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی

انتهای پیام/