افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید در لرستان
مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان گفت:مرغداران استان با استفاده از حمایتهای دولتی و اجرای طرحهای نوین،موفق به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید شدند.
به گزارش همای سعادت، صادق اسداللهی امروز عصر در حاشیه بازدید از مرغداریهای خرمآباد با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید در استان،اظهار داشت:این افزایش تولید نتیجه تلاشهای مستمر و استفاده از تکنولوژیهای مدرن در واحدهای مرغداری استان بوده است.
وی افزود:لرستان هم اکنون با دارا بودن ۶۳۰ واحد مرغداری و ظرفیت ۱۵ میلیون قطعه مرغ، یکی از قطبهای مهم تولید گوشت سفید در کشور است.
مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد:در هفت ماهه امسال بیش از ۲۸ میلیون قطعه جوجه ریزی داشتیم و حدود ۹۳ هزار تن گوشت مرغ تولید کردیم.
به گفته اسدالهی،برنامه ریزی شده حدود ۴۵ یا ۵۰ هزار تن مرغ به استان های همجوار به ویژه استان خوزستان ارسال شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰