رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:

ایستگاه پمپاژ پلدختر طی روزهای آینده افتتاح می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تکمیل ایستگاه‌ پمپاژ «سرنجه زیودار» و «رنگین بان»، پلدختر در آذرماه خبر داد و گفت:با افتتاح این دو ایستگاه،بخشی از اراضی کشاورزی از دیم به آبی تبدیل می‌شود.

به گزارش همای سعادت،سید عماد شاهرخی در بازدید از ایستگاه های پمپاژ «سرنجه زیودار» و «رنگین بان»،اظهار کرد:در شهرستان معمولان کارهای بزرگی در بخش کشاورزی صورت‌گرفته است.

وی ادامه داد:ایستگاه پمپاژ «سرنجه زیودار» پلدختر جهت مشرب کردن حدود ۴۰۰ هکتار از باغات انجیر این منطقه دارای اهمیت بسزایی است.

شاهرخی تصریح کرد:این ایستگاه در سیل ۹۸ به صورت صددرصد تخریب شد و با جانمایی،خط انتقال به صورت کامل انجام شده است و در حال حاضر از پیشرفت خوبی برخوردار است و طی هفته های آینده این ایستگاه پمپاژ تکمیل و به بهره برداران تحویل خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد:در این بازدید تاکید شد که پیمانکار نسبت به ایجاد چاله های تامین برق اقدام و تیرها را نصب کند و با جابجایی ترانس؛ هر چه سریعتر برق ایستگاه تامین نماید.

شاهرخی در بازدید از پمپاژ «رنگین بان» پلدختر،اظهار کرد:با توجه به اینکه در سیل سال ۹۸ ایستگاه پمپاژ «رنگین بان» صددرصد تخریب شده بود عملیات جانمایی و انتقال ایستگاه مذکور به ۲۲۰ متر ارتفاع بالاتر از مکان قبلی صورت گرفت.

وی ادامه داد:با بهره برداری از این طرح ۷۵۰ هکتار اراضی روستای«رنگین بان»از دیم به آبی تبدیل می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت:امیدواریم طی هفته های آینده کار آن به اتمام برسد و آب را به مخزن تعبیه شده انتقال دهیم تا کشاورزان بتوانند حداقل از این ایستگاه به صورت ثقلی استفاده کنند تا بتوانیم سیستم های تحت فشار آبیاری را برای این ایستگاه نصب کنیم.

وی بیان کرد: با افتتاح ایستگاه‌های پمپاژ نیمه‌تمام ارزش‌افزوده و میزان تولیدات کشاورزی استان چند برابر خواهد شد.

شاهرخی افزود:کشاورزی در استان محروم لرستان بسیارپر رونق است و این تنها به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی این منطقه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد:از تمام شرایط و امکانات برای کمک به کشاورزان و دامپروران استفاده می‌کنیم تا به پیشرفت اقتصادی حوزه کشاورزی برسیم.

وی ادامه داد:استعداد و روحیه جهادی در بین مردم ما به وفور احساس می شود و همین امر می تواند ما را در رسیدن به توسعه،رشد و تعالی یاری کند.

انتهای پیام/