بهداشت مواد غذایی در سفر
انتخاب درست مواد غذایی در سفر و رعایت اصول بهداشتی در تهیه و مصرف غذا،به ما کمک می کند تا از ابتلا به مسمومیت های غذایی و مشکلات ناشی از آلودگی های غذایی پیشگیری کرده و سفر سالم و خاطره انگیزی را تجربه کنیم.
همای سعادت-اما نکات سادهای وجود دارد که در صورتی که آنها رعایت کنید خطر ابتلا به بیماری را در حین سفر به طور قابل توجهی کاهش می دهد.
برای جلوگیری از فساد مواد غذایی، در زمان مسافرت غذا را به شکل کامل بپزید.
از خرید و مصرف مواد غذایی از قبیل آب میوه، آب زرشک، ساندویچ، دل و جگر و … که توسط فروشنده های دوره گرد عرضه می گردد، خودداری نمایید.
از مصرف مواد غذایی پخته شده که بیش از دو ساعت در محیط باز قرار داده شده اند،خودداری کنید.
از شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنید.
از خرید ومصرف مواد غذایی روباز، غیر بهداشتی و فله ای از جمله: لواشک، ترشک، ماکارونی و… که فاقد بسته بندی و مجوز وزارت بهداشت می باشند خودداری نمائید.
از خرید و مصرف نان های بسته بندی شده فاقد مجوز وزارت بهداشت، و فاقد تاریخ تولید و انقضاء خودداری کنید.
کشک مایع را قبل از مصرف به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا از ابتلا به مسمومیت غذایی و بوتولیسم در امان بمانید.
از اقامت در هتلها، مهمانپذیرها و پانسیون های فاقد شرایط بهداشتی خودداری نمایید.
در طول سفر از سبزیجات گندزدایی شده استفاده کنید.
از خرید و مصرف مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خارجی فاقد مجوز ورود از وزارت بهداشت خودداری کنید.
از خرید گوشت چرخ کرده آماده فاقد مشخصات بهداشتی از قصابی ها و فروشگاهها خودداری کنید.
در اماکن عمومی برای حفظ سلامتی خود وهمراهان از کشیدن سیگار و قلیان خودداری نمائید.
بعد از توالت و قبل از دست زدن به مواد غذایی، دست ها را با آب تمیز و مایع دستشویی شستشو دهید.
برخی از آجیل ها دارای مواد رنگی مصنوعی هستند، لذا به دلیل نامشخص بودن مواد رنگی استفاده شده، از خرید آنها خودداری کنید.
ضمن مصرف کم نمک، حتما از نمک های تصفیه شده استفاده نمائید.
گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰