توسط بانوی بسیجی بروجردی؛

ترویج فرهنگ قرآنی در دل روستاهای بروجرد با محوریت فرامین رهبری

بانوی بروجردی به دل روستا می‌زند تا فرامین رهبری در زمینه قرآن را به اجرا درآورد و به ترویج فرهنگ دینی و قرآنی بپردازد.

به گزارش همای سعادت، فصل جوانی بهاری است که در آن شخصیتی ارزشمند شکل می گیرد و استعدادها بارور شده و پایه های دینی و عقیدتی انسان مستحکم می گردد.اگر نوجوانان و جوانان ما وجود خود را در پرتو قرآن قرار دهند و در پی کسب معارف قرآن کریم و معرفت الهی باشند، درمی یابند که بهترین درجه عقل و ایمان اسلامی رسیده‌اند.

قرآن، معجزه بزرگ و جاوید حضرت محمد (ص) پیامبر اسلام و منشور هدایت بشر به سوی سعادت و به‌روزی است. طبق بیانات مقام معظم رهبری همه‌ی آیات کریمه‌ی قرآن نور است، اما امروز جوانان به بخشی از آیات قرآن خیلی احتیاج دارند و آن چیزهایی است که عزت اسلام و عزت جامعه‌ی اسلامی و توحید عملی جوامع اسلامی در آنها است. جوانان ما در همه جای دنیای اسلام بایستی این گونه آیات را روان و حفظ باشند و از آنها درس بگیرند.

یکی از بانوان بسیجی بروجردی که در راستای فرامین مقام معظم رهبری به مدت ۲ سال است که نه در مرکز شهرستان و در بهترین امکانات، بلکه در دل روستاهای اطراف شهرستان بروجرد اقدام به برگزاری کلاس قرآن کریم نمودند لذا با توجه این مقدمه گفتگوی با این بانوی قرآن انجام داده ایم که توجه شما را با آن جلب می کنیم.

سلام، لطفا خودتان را معرفی کنید؛

با سلام و درود فراوان، مریم بابایی هستم ۳۲ سال سن دارم و به مدت ۲ سال است که کلاس‌های جهادی قرآن کریم را در روستاهای اطراف بروجرد برگزار می‌کنم.

در حوزه‌ کسب رتبه در مسابقات قرآن کریم چگونه درخشیدید و از چه موقعی خودتان با قرآن کریم انس گرفتید؟

در دوره‌ی راهنمایی که به مدرسه می‌رفتم یکی از معلمان استعداد من را کشف کرد و بعد از آن در مسابقات قرآنی زیادی در سطح شهرستان بروجرد و استان لرستان حائز رتبه‌های برتر خصوصا در رشته‌های قرائت و تحقیق شدم.

چه شد که به این فکر افتادید کلاس جهادی قرآن برگزار کنید، آن هم در دل روستاهای بروجرد؟

یکی از مطالبات و خواسته های مقام معظم رهبری از گروه‌های جهادی این است که با هم افزایی و انسجام بتوانند بیش از پیش در خدمت به مردم و به خصوص محرومان مؤثر باشند، لذا ما هم فرمان رهبری در این زمینه را لبیک گفتیم و اقدام به برگزاری کلاس جهادی قرآن کریم کردیم.

در مورد کلاس‌های جهادی چگونه برگزار می کنید؟

کلاس های قرآن مخصوص دختران کم سن و سال است و اکثرا این کلاس ها در مسجد برگزار می‌شود خودم دو فرزند دختردارم که موقع برگزاری این کلاس ها آنها را همراه خودم به کلاس می برم تا آنها هم قرآن را به همراه دیگر فراگیران یاد بگیرند.

هر کلاس چند نفر حضور دارند؟

در هر کلاس بیش‌از ۲۰ نفر شرکت می‌کنند و الحمدالله معنویات این کلاس‌ها باعث تشویق و هدایت دختران زیادی مثل مبینا، فاطمه زهرا و رها شده است.

روش تدریس و برنامه شما در برگزاری این کلاس‌ها چگونه می‌باشد؟

ابتدا قواعد را با بچه‌ها کار می‌کنم و بعد از آنها می‌خواهم صدای من را تقلید کنند و با گوشی خودم صوت‌های قرآن را پخش می‌کنم تا مرحله قرائت را به پایان می‌رسانم، خیلی از بچه‌های شرکت کننده با همین روش حائز رتبه‌های برتر در مسابقات قرآنی شده‌اند.

در چند روستا کلاس‌های جهادی برگزار می‌کنید؟

تقریبا در ۱۳ روستا این کلاس‌ها را برگزار می‌کنم، اما برخی از آنها که در حال حاضر کلاس برگزار می‌کنم روستای جهان‌آباد، دهکرد، گیجالی، بیدچون و والانجرد است.

لطفاً از حس و حال خود در کلاس‌ها بفرمایید؛

حسی و حالی من اصلا قابل توصیف نیست، درسته که در قبال برگزاری این کلاس‌ها هزینه‌ای دریافت نمیکنیم اما لحظه به لحظه زندگیم را مدیون معنویات و ثمرات این کلاس‌ها می دانم چون من با توجه، به انسی که با قرآن دارم برکات زیادی از قرآن در زندگی دیدم.

چه توصیه ای به جوانان در راستای قرآن دارید؟

به عنوان یک مربی قرآنی که کار جهادی انجام می‌دهم از جوانان می‌خواهم که چراغ هدایت خود را با انس به قرآن روشن کنند.

و سخن پایانی شما؟

من اگر مکان بزرگتری داشته باشم آن را با پوستر های قرآنی تزیین می‌کنیم تا کودکان و نونهالان بیشتری جذب کلاس قرآن بشوندو آنان را تشویق به انس با قرآن میکردم و علاقمند هستم کار جهادی ام را در راستای قرآن گسترش بدهم.

انتهای پیام/