توصیه‌های بهداشتی به مناسبت عید سعید قربان

روابط عمومی شبکه بهداشت دلفان به مناسبت عید سعید قربان،جهت پیشگیری از شیوع برخی بیماری‌ها توصیه‌هایی را عنوان کرد.

به گزارش همای سعادت، با عنایت به قرار گرفتن عید سعید قربان و سنت پسندیده قربانی کردن گوسفند، رعایت نکات بهداشتی زیر ضروری است.

از خرید دام زنده و یا محصولات دامی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند،خودداری کنید.

دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.

ذبح دام را صرفا در کشتارگاه‌های تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید.

افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس کار مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.

به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.

گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.

جگر و سایر امعا و احشا دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.

افرادی که گوشت خرد می کنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند.

از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب کنید.

از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خود داری کنید.

روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان دلفان

انتهای پیام/