تولیدات غذایی لرستان تحت نظارت استاندارد
به گزارش همای سعادت،در آغاز دهه مبارک فجر و گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بازدید نظارتی قائم مقام و کارشناسان این اداره کل از واحد تولیدی “زرین ظفر”در راستای نظارت بر کیفیت تولید، پیگیری طرح پیش بسته بندی و نشانه گذاری و حذف رواداری از محصولات انجام شد.
در این بازدید، مدیرعامل و مدیر کنترل کیفیت واحد تولیدی درباره کنترل مواد اولیه، نحوه پخت و آماده سازی محصول و همچنین کنترل کیفیت محصول نهایی توضیحاتی ارائه دادند.
بنا به این گزارش،این واحد تولیدی که دارای پروانه استاندارد اجباری برای فرآورده های کیک،بیسکویت، کلوچه، ویفر و شیرینی آردی می باشد، در شهرستان خرم آباد مستقر است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰