شهردار خرم‌ آباد مطرح کرد؛

جشنواره ملی مد و لباس،پیوندی میان هویت فرهنگی و اقتصاد بومی

شهردار خرم‌آباد گفت:برگزاری جشنواره ملی مدل لباس آغاز مسیری برای حفظ هویت بومی، تقویت تولید داخلی و جلوگیری از خروج سرمایه‌های استان است.

به گزارش همای سعادت،داریوش بارانی بیرانوند در گفت‌و‌گو با ستاد خبری جشنواره ملی مد و لباس زاگرس درباره اهمیت برگزاری این جشنواره گفت: یکی از دلایل هدررفت سرمایه‌های استان، نبود محصولات فرهنگی متناسب در حوزه حجاب و عفاف است.

وی افزود: نبود پوشاک هماهنگ با فرهنگ و ارزش‌های بومی موجب شده بسیاری از شهروندان برای تأمین نیازهای خود به خارج از استان مراجعه کنند و این مسئله به خروج سرمایه‌های قابل‌توجهی از لرستان منجر شده است.

شهردار خرم‌آباد گفت:برگزاری جشنواره ملی مد و لباس می‌تواند در دو محور اصلی تأثیرگذار باشد؛ نخست، حفظ و تقویت ارزش‌های هویتی و بومی و دوم، پاسخگویی به نیاز مصرف‌کنندگان در زمینه پوشش اسلامی، که در نهایت می‌تواند به توسعه اشتغال، راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی و ممانعت از خروج سرمایه از استان منجر شود.

بارانی بیرانوند گفت:موفقیت این جشنواره در گرو آن است که به‌عنوان آغاز یک فرآیند مستمر دیده شود، نه صرفاً یک رویداد مقطعی و در ادامه، پروتکل‌ها و برنامه‌های دقیقی برای استمرار و توسعه این مسیر فرهنگی تدوین شود.

وی ادامه داد: در این مسیر، نقش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بسیار تعیین‌کننده است و همچنین تشکیل ائتلاف و اجماع میان دستگاه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، به‌ویژه با حمایت مدیریت ارشد استان، از عوامل مؤثر در تحقق اهداف این رویداد خواهد بود.

شهردار خرم‌آباد با بیان اینکه شهرداری آمادگی کامل برای مشارکت در این مسیر را دارد، گفت:ما حتی برای برگزاری جشنواره در مرکز نمایشگاه‌های دائمی شهر برنامه‌ریزی کرده بودیم، اما با توجه به حجم مسئولیت‌ها، این مأموریت به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد و شهرداری همچنان در کنار این برنامه حضور فعال دارد.

بارانی بیرانوند افزود:شهرداری خرم‌آباد آمادگی دارد در چارچوب این جشنواره، غرفه‌ای به منظور معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری خود راه‌اندازی کند و نقش خود را در تقویت هویت فرهنگی ایفا کند.

انتهای پیام/