حضور ناشر کوهدشتی با ۵۲ عنوان کتاب در نمایشگاه سیوششم
انتشارات «پیشوک» از شهرستان کوهدشت با ۵۲ عنوان کتاب در سیوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور خواهد داشت.
به گزارش همای سعادت،سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد. در این رویداد بزرگ ناشرانی از استانهای مختلف کشور حضور خواهند داشت.
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران این فرصت را فراهم میکند که ناشران شهرستانی امکان حضور، ارتباط مستقیم و عرضه مستقیم محصول خود را به خوبی در این نمایشگاه داشته باشند.
انتشارات «پیشوک» به مدیر مسئولی داریوش جعفری یکی از ناشران لرستانی از شهرستان کوهدشت است که در این رویداد با ۵۲ عنوان کتاب حضور خواهد داشت.
مدیرمسئول انتشارات پیشوک در گفتوگو با ایبنا گفت:امسال نیز همانند سال گذشته علاوه بر فروش آثار، اجرای قصهگویی در غرفه انتشارات را خواهیم داشت.
جعفری درباره مزایای حضور ناشران شهرستانی در نمایشگاه بینالمللی کتاب نیز گفت: معرفی چهره به چهره کتابها به عنوان نافذترین نوع معرفی، گفتوگو با مخاطبان حرفهای کتاب و استفاده از نظرات آنها، برقراری ارتباط و کسب تجربه از ناشران دیگر و در نهایت فروش بهتر آثار از جمله این مزایا هستند که در کنار آنها این فرصت نیز فراهم میشود که گفتوگو و مصاحبههای بسیاری با رسانههای مختلف به منظور معرفی فعالیتهای انتشارات صورت پذیرد.
مدیر مسئول انتشارات پیشوک درباره مزایا و معایب فروش مجازی کتاب نیز گفت: گستردگی و پوشش همگانی و سراسری فضای مجازی، امکان استفاده از بُنهای واگذار شده برای خرید کتاب، امکان جستو جو و یافتن سریع کتابهای مورد نظر مخاطبان، دسترسی آسان و سریع و بدون هزینه اهالی کتاب به کتاب مورد علاقه خود وارسال رایگان به تمام نقاط کشور از جمله مزایای فروش مجازی نمایشگاه است.
وی عدم ارتباط فیزیکی با کتاب برای خریدار، ضعف زیرساختهای اینترنتی و تاخیر در پرداخت مبالغ فروش به ناشران را نیز از معایب فروش مجازی نمایشگاه عنوان کرد و افزود: علاوه بر مبلغ تخفیف نمایشگاه، مبلغ حقالعملکاری نیز از ناشران کسر میشود که دولت میتوانست این مبلغ را به عنوان یارانه تقبل کند.
از جعفری درباره معرفی یک یا چند اثر از انتشارات پیشوک برای خریداران نمایشگاه سیوششم پرسیدیم و او نیز گفت: کتابِ «دیوانه» ماجرای عشق یک نوه به پدربزرگِ مجروحش است. پدربزرگی که آثارِ تیر و ترکش جنگ، تکتکِ اعضای بدنش را رنجور کرده. کودک، عاشق پدربزرگ دیوانهاش است. پدربزرگی که مادربزرگ، او را دیوانه دیوانه دیوانه میخواند. چرا که پدربزرگ با وجودِ تمام دردها و رنجهایش همواره شکرگزار است و لبخند میزند. این داستان روایتگر فاصله نسل امروز با دو سه نسل قبل است که فقط عاطفه و مهربانی میتواند آنرا پر کند. فاصله نسلِ هوشِ مصنوعی، با نسل دایناسورها! اما مِهر و محبتِ دایناسورهای دیوانه، همواره در دل کودکانِ ما خواهد ماند، مادامی که ما (به عنوانِ نسل میانه) نقطه اتصال بین نوهها و اجدادمان باشیم. در این کتاب خواهیم دید که پدربزرگها و مادربزرگها با تمام معلولیتها، دیوانه نوههای خود هستند و دیوانهها هرگز نمیمیرند!
وی همچنین گفت:کتاب «پیشوکستان ۱» نیز کتابی کودکانهای مشتمل بر ۲۳ داستان از کودکان ۱۰ تا ۱۴ سال و یک داستان نیز از بنده به عنوان مربی کارگاه نویسندگی خلاق اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان کوهدشت است که مطالعه آن را به مخاطبان پیشنهاد میدهم.
جعفری ادامه داد:این کتاب نتیجه تلاشهای اعضای کارگاه نویسندگی خلاق بوده است که در این کارگاه کودکان با آثار مختلف نویسندگان بزرگِ کودکِ دنیا آشنا شدند، به بلندخوانی کتاب پرداختند، در مورد داستانها گفتوگو کردند و در خلال بررسی این کتابها با عناصر داستان، ایدهپردازی و نوشتن آشنا شدند. در نهایت با انتخاب و ویرایش داستانهایی از اعضای فعال کارگاه، کتاب «پیشوکستان ۱» منتشر شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰