مدیرکل آموزش‌ و پرورش لرستان مطرح کرد؛

نمادهای فرهنگی،ستون‌های هویت بومی در مسیر تعالی اجتماعی

مدیرکل آموزش‌ و پرورش لرستان با تأکید بر نقش مهم نمادهای فرهنگی در پاسداشت هویت بومی، گفت:نمادهای فرهنگی از مؤثرترین ابزارها برای تثبیت و تعمیق فرهنگ‌های بومی و محلی هستند.

به گزارش همای سعادت،سید عیسی سهرابی از آمادگی کامل این مجموعه برای مشارکت در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد فرهنگی خبر داد.

وی با تأکید بر نقش مهم نمادهای فرهنگی در پاسداشت هویت بومی گفت: نمادهای فرهنگی از مؤثرترین ابزارها برای تثبیت و تعمیق فرهنگ‌های بومی و محلی هستند و آموزش‌وپرورش نیز به‌عنوان یکی از نهادهای اصلی فرهنگی و اجتماعی، همواره از این ظرفیت‌ها حمایت کرده است.

سهرایی افزود:در سطح دانش‌آموزی، کارگروه مد و لباس فعال شده و تاکنون شش مدل لباس طراحی شده است. از این‌رو، آموزش‌وپرورش آمادگی دارد در نمایشگاه‌های پیش‌رو حضوری فعال داشته باشد و غرفه‌ای مجزا به بخش دانش‌آموزی اختصاص یابد تا زمینه برای اطلاع‌رسانی مناسب و بازدید دانش‌آموزان فراهم شود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان بر نقش جشنواره‌ها در مقابله با تهاجم فرهنگی تأکید کرد و گفت: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به‌تنهایی نمی‌تواند تمام چالش‌های ناشی از غلبه فرهنگ‌های غیر بومی را برطرف کند، اما اگر با توجه به پیشینه فرهنگی، هویتی و تاریخی هر منطقه طراحی و اجرا شود، قطعاً اثربخش خواهد بود.

وی ادامه داد: جشنواره‌هایی از این دست، علاوه بر جنبه نمایشی، باید با اطلاع‌رسانی مناسب، مخاطب عام را نیز جذب کنند. چراکه فعالیت‌های فرهنگی زمینه‌ساز توسعه اقتصادی، رونق تولید و جذب سرمایه‌گذاری هستند.

سهرابی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: آموزش‌وپرورش نیز از برگزاری جشنواره‌هایی مانند مد و لباس زاگرس حمایت می‌کند و پیشنهاد می‌شود این رویداد به‌صورت سالانه برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش‌وپرورش ظرفیت‌های بالایی در حوزه جشنواره‌ های دانش‌آموزی دارد. به‌ویژه هنرستان‌ها و رشته‌های مهارتی می‌توانند در طراحی لباس فرم دانش‌آموزی نقش‌آفرینی کنند، حتی معلمان، هنرآموزان و دانش‌آموزان ما این آمادگی را دارند که در چنین جشنواره‌هایی مشارکت کنند و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند. ما نیز برای همکاری و حمایت از برگزاری باشکوه این جشنواره، آمادگی کامل داریم.

انتهای پیام/