گزارش فساد مدیران باید مستند و مصداقی باشد/معرفی ۸۰ پرونده تخلف به مراجع قضایی

بازرس کل لرستان‌ با بیان اینکه گزارش فساد مدیران باید مستند و مصداقی باشد از معرفی ۸۰ پرونده تخلف دستگاه های اجرایی به مراجع قضایی خبر داد.

به گزارش همای سعادت‌آنلاین،سعید رازانی،در نشست با خبرنگاران ضمن تبریک چهل و دومین سالروز تاسیس سازمان بازرسی،اظهار داشت:به موجب اصل ۱۷۴ قانون اساسی،سازمان بازرسی به منظور نظارت بر اجرای صحیح قانون در دستگاه های اجرایی و حسن جریان امور تشکیل شد.

وی افزود:شناسایی و برخورد با بسترهای فسادزا، ترک‌ فعل مدیران،برخورد بدون اغماض با مفسدان و حمایت از تولید از رویکردهای سازمان بازرسی لرستان است.

جلسات مدیران باید خارج از وقت اداری برگزار شود

بازرس کل لرستان در خصوص لزوم حضور مدیران در ساعات اداری در ادارات و عدم برگزاری جلسات مدیران در وقت اداری،گفت:باید تلاش کنیم جلسات در ساعات غیر اداری برگزار شوند تا مدیران در ساعات اداری برای رفع مشکلات مردم حضور داشته و پاسخگو مردم باشند.

رازانی با اشاره به پیگیری های سازمان بازرسی در حوزه شهری و با بیان اینکه مرکز استان به عنوان ویترین استان بوده و ادارات کل در مرکز استان و محل عبور مسافران و گردشگران زیادی است بر لزوم توجه ویژه مسئولین شهری بر بهبود وضعیت مرکز استان تاکید کرد.

بازرس کل لرستان افزود:مردم اگر در جایی از شهرداری کار به‌خوبی انجام نمی‌شود،مراتب را از طریق سایت سازمان بازرسی یا شماره تلفن ۱۳۶ به این سازمان اعلام کنند.

لزوم پیگیری پروژه های نیمه تمام در سفر دوم دولت

وی تاکید کرد:پیگیری برای اصلاح و رفع نقاط حادثه‌خیز در سطح جاده‌ها با برگزاری جلسات مختلف از سوی سازمان صورت گرفته است که اگر این نقاط ساماندهی و اصلاح شوند،۱۰ تا ۱۵ درصد تصادفات رانندگی در استان کاهش پیدا می‌کنند.

رازانی،ادامه داد:رفع این مشکلات باید از سوی معاونت عمرانی استانداری لرستان و مسئولین مربوطه انجام و همچنین در سفر دوم رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شوند‌.

مسئولان اعتبارات لازم برای تکمیل پروژه ها را از رئیس جمهور بگیرند

وی با بیان اینکه لرستان در مسیر ترانزیت جنوب و تردد زائران اربعین قرار دارد،گفت:در سفر آتی رئیس‌جمهور به لرستان مسئولین تلاش کنند و اعتبارات لازم را برای رفع مشکلات پروژه های نیمه تمام از جمله سدها،راه آهن،رفع نقاط حادثه خیز در جاده‌ها و افزایش پروازهای فرودگاه را بگیرند.

رئیس سازمان بازرسی لرستان همچنین بر لزوم پیگیری برای اختصاص اعتبار در سفر رئیس جمهور در راستای پرداخت بدهکاری دستگاه‌های اجرایی به پیمانکاران، تأکید کرد.

ضرورت راه اندازی سامانه برای مهندسان ناظر ساختمان

رازانی با تاکید بر راه اندازی سامانه ای تحت وب برای مهندسان ناظر ساختمان،گفت:با ایجاد این سامانه گزارشات در خصوص وضعیت ساختمان بارگزاری و چنانچه تخلفی در این زمینه صورت گرفت،شهرداری اعلام نمایند تا ضمن ایجاد شفافیت،جلوی تخلفات احتمالی نیز گرفته شود.

وی با تأکید بر اینکه این موضوع از سوی رسانه‌ها به‌طورجدی از شهرداری‌ ها مطالبه کنند،افزود:اگر این سامانه راه‌اندازی شود خیلی از ساخت‌و سازهای غیرمجاز کاهش پیدا می‌کند.

رئیس سازمان بازرسی لرستان عنوان کرد:برخی تخلفات و ترک‌فعل‌ها از جانب مدیران و کارمندان دستگاه‌های دولتی انجام شده‌است که ضمن تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی‌شده‌اند و مجازات‌های مختلفی مانند کسر حقوق، تعقیب کیفری، جزای نقدی و یا انفصال خدمت برای آنان در نظر گرفته شده‌ است.

معرفی تعدادی از کارکنان دستگاه‌های اجرایی به هیئت‌ تخلفات

وی بیان کرد: احکام بدوی برای برخی مدیران و کارمندان دستگاه‌های دولتی لرستان صادر شده‌است و با صدور حکم قطعی،از طریق رسانه‌ها به اطلاع عموم خواهد رسید.

رازانی با اشاره به بازرسی‌های مستمر و دوره‌ای از دستگاه‌های اجرایی لرستان، گفت:در سال گذشته دو هزار و ۷۰۰ شکایت مردم استان از ادارات رسیدگی شده‌ است.

مدیرکل بازرسی لرستان ادامه داد:از ابتدای امسال تاکنون ۸۰ پرونده گزارش تخلفات در زمینه‌های مختلف تشکیل شده است که کارکنان و یا مدیران دستگاه‌ های اجرایی به علت تخلفات اداری یا جنبه مجرمانه عملکرد به دستگاه قضایی معرفی شدند.

رازانی بیان کرد:شهروندان در صورت شکایت از دستگاه‌های اداری می‌توانند از طریق سامانهhttps://136.bazresi.ir یا تلفن گویای ۱۳۶ شکایات را به بازرسی ارسال کنند.

بازرس کل لرستان افزود:در سایت سازمان بازرسی هم بخش شکایات برا داریم که باید مشخصات فرد در سایت وارد شود و در بخشی دیگر که مربوط به گزارش فساد است نیاز به وارد کردن مشخصات فرد گزارش‌ دهنده نیست‌،اما گزارش فساد و عدم کارایی مدیران و کارمندان باید مستند و مصداقی باشد.

وی گفت:این امر موجب می‌شود که ضمن صرفه جویی در وقت در رسیدگی به موضوع تسریع صورت می گیرد‌.

انتهای پیام/