جذب ۸۲۵ نفردر دانشگاه علوم پزشکی لرستان

رییس دانشگاه علوم پزشکی، گفت:در ایام شیوع کرونا تاکنون ، ۱۹۹ نیروی شرکتی و ۵۵ نیروی نگهبانی جذب شده است و برای نخستین بار در این دانشگاه ، ۸۲۵ نفر در تمام شهرستان ها و در رشته های مختلف در استان جذب می شوند.

به گزارش همای سعادت، دکتر محمدرضا نیکبخت ، در نشست مجازی با خبرنگاران در گروه واتساپی مدیران و رسانه های لرستان ،در خصوص جذب نیروی انسانی در این دانشگاه ،اظهار داشت : ضوابط جذب در این دانشگاه منوط به امتحان است بجز نیروهای طرحی و ایام کرونا که قراردادهای ۸۹ روزه منعقد شد و بر اساس ثبت نام بود.

وی در ادامه با بیان اینکه همکاری مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی ، مهمترین عامل در کاهش ابتلا و مرگ ناشی از کرونا است،افزود:تشخیص زودهنگام ویروس کرونا ، همکاری ائمه جمعه در برگزار نشدن نماز جمعه و دوری از تجمعات را از دیگر عوامل در کاهش ابتلا ، بستری و مرگ ناشی از کرونا عنوان کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ،با قدردانی از تلاشهای خستگی ناپدیر پزشکان وکادر درمان ،گفت : پرداخت به موقع مطالبات بهترین هدیه در شرایط سخت و طاقت فرسای کرونایی است.

نیکبخت در خصوص نظارت بر مراکز سرپایی(متاودن درمانی ) در ایام کرونا ،بیان کرد : نظارت بر این مراکز ، به عهده ی گروهی متشکل از علوم پزشکی ،بهزیستی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است که در دانشگاه علوم‌پزشکی توسط دکتر شجاعی، یکی از سخت گیرترین پزشکان این دانشگاه ، صورت می گیرد و مردم در صورت مشاهده تخلف دراین مراکز ، آن را به ما گزارش دهند تا آن را پیگیری کنیم.

موافقت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با راه‌اندازی داروخانه هلال احمر

وی با بیان اینکه مجوز راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در استان توسط علوم پزشکی صادر شده است ، افزود : همه مراحل احداث داروخانه هلال احمر از سوی دانشگاه علوم پزشکی لرستان انجام و حتی مجوز این کار هم توسط کمیسیون تایید و تصویب شده و در اختیار هلال احمر استان و دکتر همتی رئیس جمعیت هلال احمر کشور قرار گرفته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، بیان کرد: در حال حاضر جمعیت هلال احمر استان می تواند ادامه کار اعم از فضا، مکان واحداث را مشخص و داروخانه هلال احمر را راه اندازی کند و از نظر دانشگاه علوم‌پزشکی هیچ مانعی برای احداث وجود ندارد و اختلافی بین دو دستگاه وجود ندارد.

وی از اختصاص ۱۴۱ میلیارد تومان اعتبار از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون به استان خبر داد و افزود : طرح تحول نظام سلامت در دولت تدبیرو امید ایجاد شده که یکی از اقدامات بسیار مهم دولت است و مهمترین پیامد این طرح کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم بود همچنین تخت های آی سی یو بیشتری در استان راه اندازی شد.

نیکبخت گفت : اکنون ۲ هزار و ۲۲۵ تخت در بخش دانشگاهی و در بخش های غیر دانشگاهی ۷۰۰ تخت فعال در استان وجود دارد و در مجموع تخت استان نسبت به جمعیت با میانگین کشوری فاصله دارد که با راه اندازی بیمارستان های جدید از میانگین کشوری عبور می کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه با شیوع کرونا ۷۷ تخت به تختهای آی سی یو اضافه شد و هم اکنون ۲۲۴ تخت داریم ادامه داد : این تعداد ، قبل از شیوع کرونا، ۱۴۷ تخت بود و در صورت تداوم بیماری کرونا در زمان پیک بیماری با کمبود این تختها مواجه می شویم.

وی اضافه کرد : ۱۳۷ تخت اورژانسی با شیوع ویروس کرونا به بیمارستان های استان اضافه شد ، حدود ۱۲۲ تخت بازسازی و در بیمارستان های مختلف استان توزیع شدند.

ابتلا۵۰۰ نفر از کادر درمان استان به بیماری کووید ۱۹

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به تلاش های شبانه روزی کادر درمان در استان گفت : تاکنون ۵۰۰ نفر از کادر درمان استان به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدند.

نیکبخت در پاسخ به گلایه پرسنل غربالگری مبنی بر عدم پرداخت به موقع مزایا ، گفت : هزینه‌ها پرداخت شده، به عنوان نمونه کارانه تا پایان شهریور به طور کامل پرداخت شده است.

وی گفت: پاداش هم که سه مرتبه توسط وزارت بهداشت پرداخت و بین پرسنل توزیع شده است، البته کاری که این افراد انجام دادند خارق‌العاده است و مبلغ اختصاص داده شده در مقابل کار آنها بسیار جزیی است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود با اشاره به اختصاص تست تشخیص سریع کرونا به استان، بیان داشت: در مجموع ۱۰ هزار تست تشخیص سریع کرونا به لرستان اختصاص پیدا کرده و بر اساس جمعیت در سطح همه شهرستان‌های استان توزیع شده است.

وی ادامه داد: در برخی مطب های پزشکان، داروخانه ها پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت نمیکنند، به ستاد استانی کرونا اعلام شده و در صورت گزارش های مردمی برخورد خواهد شد.

بیماران مشکلات مراکز درمانی را به سامانه ۱۹۰گزارش دهند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ،گفت: بیماران مشکلات مراکز درمانی را به سامانه ۱۹۰گزارش دهند.

نیکبخت عنوان کرد: در خرم آباد ۹ مرکز و در بروجرد و دورود ۲ مرکز تولید ماسک وجود دارد که تحت نظارت این دانشگاه قرار دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، گفت: ۴۰۰ هزار دوز واکسن کرونا به وزارت بهداشت درخواست داده شده و اولویت بندی آنها براساس افراد پرخطر است.

وی در خصوص اجرای طرح شهید سلیمانی افزود: یک هزار و ۲۳۵ تیم مراقبتی ، حدود ۲ هزار و ۶۹۴ نفر، ۱۷۶ تیم مراقبت در منزل ۳۷۸ نفر، ۲۰۹ تیم نظارتی حدود ۸۳۳ نفر ، ۷۳۲ تیم حمایتی در قالب ۲ هزار و ۴۰۶ نفر از حوزه سلامت، بسیج و سپاه پاسداران و هلال احمر در اجرای این طرح مشارکت دارند.

مهمترین دستاورد طرح شهید سلیمانی، کاهش چشمگیر تعداد مبتلایان به کرونا بود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، اظهار داشت : مهمترین دستاورد اجرای طرح شهید سلیمانی کاهش بارز و چشمگیر تعداد مبتلایان به کرونا بود به گونه‌ای که در آبان ماه ، ۱۷ هزار و ۱۱۴ نفر مبتلا به کرونا دراستان شناسایی شد که با اجرای طرح شهید سلیمانی با ۶۲ درصد کاهش این آمار در آذر ماه به ۶ هزار و ۴۸۸ نفر رسیده است، بستری‍‌های مبتلا به کرونا نیز با اجرای این طرح با ۵۰ درصد کاهش از ۵۵ هزار و ۲۵۶ نفر به ۲ هزار و ۶۱۴ نفر و همچنین مرگ ناشی از کرونا با ۳۲ درصد کاهش روزانه ۱۱ نفر به ۶.۶ نفر رسیده است.

وی افزود : برنامه پیشگیری کووید ۱۹ در استان با شدت ادامه دارد و با اجرای طرح شهید سلیمانی محله به محله کنترل در حال انجام است و تلاش می شود که آمار صعودی نشود.

نیکبخت گفت : دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۲ شهید مدافع سلامت تقدیم کرده است ، افرادی نیز تا مرحله شهادت پیش رفتند و برخی از اساتید و فناوران و صنعتگران استان مانند دکتر صالحی نیا در این مسیر جان خود را از دست دادند.

وی ادامه داد : در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی در استان با همکاری تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و سازمان صنعت و معدن ، گشت های مشترک و نظارتی انجام می شود و با موارد تخلف و گزارش های مردمی برخورد شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، عنوان کرد: با توجه وضعیت زرد لرستان بر اساس طرح مدیریت هوشمند و محدودیت‌ ها ، دانشگاه‌های سراسر استان همچنان تعطیل است.

وی اذعان داشت : استفاده داروهای شیمی درمانی و ایدز برای بیماران کرونایی صحت ندارد و داروهای بیماران کرونایی مشخص و در پرونده بیماران ثبت شده است.

کسب رتبه ۶ دانشگاه علوم پزشکی لرستان از بین دانشگاه ها

نیکبخت با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان جزء استان های غیرقطب است ادامه داد : در سال ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی لرستان رتبه ششم را در بین دانشگاه ها کسب کرد ، در کار آفرینی ، رتبه ۱۷ ، در زمینه مرجعیت علمی رتبه ۱۷ و در اخلاق پزشکی رتبه ۶ را کسب کرده است.

نیکبخت در ادامه از تصویب نقشه علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد و با بیان اینکه با شورای گسترش دانشگاه‌ها هماهنگ و مشخص کردیم که چه رشته‌هایی ایجاد کنیم، اضافه کرد: قرارشد رشته‌های تخصصی قلب و عروق، زنان و زایمان، روانپزشکی، رادیولوژی و عفونی را راه‌اندازی و از امروز تا پنج سال دیگر که بسترها را فراهم کنیم می‌توانیم در این رشته‌ها پذیرش داشته باشیم.

وی گفت: همچنین فارماکولوژی، ویروس‌شناسی، زیست و فناوری دارو و تغذیه از جمله رشته‌هایی است که PHD آنها را می‌توانیم تا پنج سال دیگر بگیریم.
نیکبخت با بیان اینکه مصوبه راه‌اندازی ۱۱ رشته فوق لیسانس را از شورای گسترش اخذ کردیم، تصریح کرد: مجوز راه اندازی دانشکده توانبخشی از امروز تا پنج سال دیگر را اخذ و چنانچه بستر لازم را فراهم ‌کنیم، می‌توانیم این مرکز را راه‌اندازی و در رشته‌های مذکور پذیرش دانشجو داشته باشیم.

اخذ مجوز ساخت دانشکده بهداشت لرستان

وی افزود : مجوز ساخت دانشکده بهداشت در لرستان اخذ شده و هم اکنون احداث یک ساختمان بازیربنای پنج هزار متر برای اورژانس و احداث کتابخانه مرکزی و ۲ بیمارستان ۲۵۰ تخت خوابی در دورود و کوهدشت در حال اجرا است و تاکنون در این زمینه ، ۶۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات و ۱۰ میلیارد تومان از اعتبار توازن کسب شده است.

نیکبخت عنوان کرد :در راستای جذب متخصص در استان در ۲ سال گذشته ، هر سال بالغ بر ۸۰ نفر متخصص جدید به شهرهای استان اعزام شدند و امسال سه فوق تخصص به استان آمده است ، در زمینه فوق تخصص به ویژه ریه و غدد کمبود داریم اما در زمینه متخصص کمبود چندانی نداریم.

انتهای پیام/