استاندار لرستان:

تلاش می‌کنیم تا پایان سال نرخ بیکاری لرستان تک رقمی شود

استاندار لرستان گفت: امیدواریم تا پایان سال نرخ بیکاری استان را از ۹.۹ به ۹ درصد برسانیم.

به گزارش همای سعادت،ابوطالب شفقت در جلسه شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: اشتغالزایی در لرستان در چهارماه نخست امسال در مقایسه با میانگین کشوری عقب نیست و امیدواریم نرخ بیکاری استان را از ۹.۹ به ۹ درصد برسانیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی‌های انجام شده برای ایجاد ۲۵ هزار شغل در استان افزود: هم اکنون ۴۶ دستگاه تعهد‌های اشتغال خود را اعلام کرده اند که مدیران دستگاه‌ها باید چنانچه هر دستگاهی در خصوص ایجاد شغل کوتاهی کرد و به اداره کار پاسخگو نبود بدون هیچ ملاحظه‌ای با مدیران مافوق دستگاه‌های مربوطه برای تعیین تکلیف مکاتبه کنند.

استاندار با بیان اینکه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئول ایجاد شغل در استان است،اظهارداشت: باید اشتغال همه دستگاه‌های استان رصد و پیگیری شود‌.

شفقت در ادامه گفت:بخش مهمی از دستگاه‌ها سالانه اعتبار و تسهیلات دریافت می‌کنند و پذیرفته نیست که اشتغالزایی نکنند.

استاندار لرستان ضمن گلایه از نبود بانک اطلاعاتی قوی از وضعیت اشتغال استان گفت: رصد پیوسته وضعیت مشاغل و حل مشکلات جامعه کار و کارگری از وظایف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان یک نهاد حاکمیتی است.

شفقت تصریح کرد: این دستگاه باید آمار‌های متقن، چشم انداز و مدل کسب و کار استان را برای یک تحلیل درست در زمینه ایجاد اشتغال ارائه دهد.

او افزود: برای یک حاکمیت درست باید اطلاعات متقنی نسبت به داده‌های شغلی داشته باشیم، همچنین شهرداری‌های استان امسال ۲۵ هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی دارند که باید حداقل ۲۵ درصد اشتغال ایجاد کنند.

استاندار تأکیدکرد: آمار اشتغالزایی در چهار ماهه نخست امسال ممکن است به علت پرداخت نکردن تسهیلات تا حدودی کم باشد، اما روند ایجاد شغل در شش ماهه دوم سال با توجه به پرداخت تسهیلات باید افزایشی شود.

شفقت با اشاره به در پیش بودن ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک در آینده نزدیک افزود: این مهم فرصت سرمایه گذاری در زمینه گردشگری را برای استان فراهم می‌کند که امیدواریم با حمایت دستگاه‌ها شاهد این رخداد باشیم.

او در خصوص سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز گفت: این سازمان باید با رویکرد بازاریابی از دفاتر گردشگری استفاده، آنها را توانمند، فرصت‌های گردشگری را شناسایی و زمینه حضور سرمایه گذاران را در استان فراهم کند.

به گفته استاندار، این سازمان ۵۰۰ نفر سهمیه اشتغال دارد که می‌تواند آن را به هزار و ۵۰۰ شغل افزایش دهد

این جلسه با دو دستور کار؛ بررسی وضعیت و توزیع سهم ایجاد اشتغال دستگاه‌های اجرایی و سهم گردشگری به صورت فوق العاده برای توسعه اشتغال در استان،برگزار شد.

انتهای پیام/