معاون بهزیستی لرستان مطرح کرد؛

اشتغال چالش معلولان/ پیگیری استخدام ۳ درصد در دستگاه های اجرایی

معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی لرستان گفت: موضوع استخدام ۳ درصدی معلولان در دستگاه‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود ولی متاسفانه برخی به این موضوع توجهی ندارند و همین سبب می‌شود که مسئله اشتغال یکی از مشکلات این قشر محسوب شود.

به گزارش همای سعادت،نگار فتحی اظهار داشت:یکی از خدماتی که در راستای پیشگیری از کم‌بینایی و نابینایی در دستور کار قرار دارد، طرح پشیگیری از تنبلی چشم است که هر ساله کودکان سه تا ۶ سال غربالگری می‌شوند که اگر مشکلی دارند پیگیری و درمان انجام شود و درمان چشم در طلایی‌ترین دوران صورت گیرد.

وی تصریح کرد:آگاه‌سازی پیشگیری از معلولیت، پیشگیری از اختلالات ژنتیک، خدمات توانبخشی، ارائه وسایل مورد نیاز توانبخشی،اجرای طرح‌ های توانمندسازی نابینایان، مناسب‌سازی معابر، پرداخت کمک هزینه تحصیل به دانش‌آموزان و دانشجویان و پرداخت تسهیلات اشتغال از مهم‌ترین کارهایی است که توسط بهزیستی به این قشر انجام می‌شود.

فتحی با اشاره به مناسب‌سازی معابر، بیان کرد: یکی از مطالبات معلولان، مناسب‌سازی معابر است که در این راستا همه فرمانداری‌های استان هر ماه برنامه‌های اجراشده توسط دستگاه‌ها را اعلام می‌کنند ولی در مجموع آنچه که انجام می‌شود کافی نبوده و جای کار دارد.

وی یادآور شد:متاسفانه گاهی به دلیل شرایط جامعه مشکلاتی رخ می‌دهد و توانمندی آن‌ها دیده نمی‌شود در حالی که بسیاری از این افراد دارای توانایی‌های بسیار ویژه‌ای هستند و نخبگانی از میان همین قشر توانسته‌اند به موفقیت‌های بسیار بزرگی دست یابند.

معاون توانبخشی اداره‌کل بهزیستی لرستان با اشاره به استخدام معلولان، گفت:موضوع استخدام ۳ درصدی معلولان در دستگاه‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود ولی متاسفانه برخی به این موضوع توجهی ندارند و همین سبب می‌شود که مسئله اشتغال یکی از مشکلات این قشر محسوب شود.

فتحی بیان کرد:ما همه تلاش خود را به کار می‌گیریم که بتوانیم خدمات قابل توجهی را به قشر نابینا و سایر معلولان ارائه دهیم تا بتوانند زندگی خوبی داشته باشند.

وی با بیان اینکه ۹ هزار و ۱۵۲ فرد نابینا و کم بینا از خدمات مستمر و غیر مستمر این نهاد بهره مند هستند،گفت:از این مجموع ۳۴ درصد زن و ۶۶ درصد مرد هستند که خدمات پیشگیری از معلولیت، اختلال ژنتیک، معاینات و تشخیص به موقع این نواقص به افراد دارای آسیب بینایی ارائه می شود.

انتهای پیام/