افزایش نظارت کیفی بر صنایع غذایی لرستان
مدیر کل استاندارد لرستان از افزایش نظارت کیفی بر صنایع غذایی استان خبر داد.
به گزارش همای سعادت، نشست مشترک مدیر کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان در محل دفتر مدیر کل استاندارد لرستان تشکیل و مقرر شد؛کارشناسان اداره کل استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی، زمینه های تخصصی مشترک برای همکاری و موارد موازی کاری را احصا و سپس با انعقاد تفاهم نامه مشترک،اقدامات بعدی بعمل آید.
رهنما،مدیر کل استاندارد لرستان در حاشیه این نشست گفت:افزایش نظارت کیفی بر صنایع غذایی استان و توجه به رفع مشکلات تولیدکنندگان و رفع موازی کاری از اهداف نشست های مشترک اداره کل با سایر سازمان ها است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰