تاخیر در زمان وصول عوارض کسب و پیشه تا عادی شدن وضعیت بازار / جلوگیری از کوچ بهاره عشایر

معاون استاندار اقدامات انجام شده در حوزه عمرانی برای مقابله با کرونا را تشریح کرد.

به گزارش همای سعادت از خرم‌آباد، گودرز امیری با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا در ایران ۲۲ فقره بخشنامه و دستورالعمل از وزارت کشور و وزارت بهداشت و درمان در ارتباط با شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دستگاه‌های وابسته به حوزه عمرانی ابلاغ و متعاقباً به این دستگاه‌ها اطلاع‌رسانی شده است، افزود: در این راستا مدیران حوزه هفتگی به‌طور مستند گزارش نتایج اجرای این بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها را جمع بندی و به وزارت کشور ارسال می کنند.

 

وی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام گرفته طی این مدت گفت: تا به حال حدود ۱۴۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی‌کننده در اختیار شهرداری‌ها قرار گرفته که قریب ۱۰۰ هزار لیتر آن به صورت رایگان از طریق خیرین و ۴۰ هزار لیتر توسط شهرداری‌ها خریداری شده است.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تصریح کرد: نزدیک به ۱۳۰ هزار لیتر مواد ضد عفونی توسط دهیاری‌ها تهیه و تأمین شده که تقریباً ۳۰ هزار لیتر توسط خیرین و سایر دستگاه‌ها مساعدت شد و ۱۰۰ هزار لیتر آن به وسیله دهیاری‌ها جهت گندزدایی و ضدعفونی تهیه شده است.

 

وی افزود: همچنین به طور میانگین تا به حال هر شهر ۱۲ و هر روستا حدود هفت مرتبه به طور کامل ضدعفونی شده که در این زمینه سپاه وارتش نیز همکاری خوبی داشته‌اند.

 

امیری با بیان اینکه زباله‌ها و پسماندهای بهداشتی به طور مستمر جمع‌آوری می‌شوند، عنوان کرد: غسال‌خانه شهرداری‌ها به تجهیزات مورد نیاز مجهز شده و به غسالان آموزشهای لازم داده شده است.

 

وی ادامه داد: ضمن تشکر از عوامل اجرایی، کار در این دو زمینه با توجه به شرایط حساس بسیار سخت و طاقت فرسا شده و لازم است به منظور ایمنی کسانی که در مشاغل مربوط به غسال‌خانه‌ها و یا جمع‌آوری پسماندها مشغول فعالیت هستند؛ در مقابل ویروس کرونا تمهیدات بیشتری درنظر گرفته شود.

 

وی بیان کرد: نیروهای آتش‌نشانی برای ضدعفونی معابر و اماکن عمومی در طول این مدت به طور دائم مشغول به کار بوده و علاوه بر شهرها در روستاها نیز خدمات رسانی ارزشمندی داشته‌اند.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با بیان اینکه تعطیل و مسدود کردن پارک‌ها و بوستان‌ها به ویژه روز سیزده‌بدر از اقدامات شهرداری‌ها بود، گفت: دهیاری‌ها نیز با همکاری اداره کل راهداری، فرمانداریها ،بخشداریها و شهرداری‌ها در مسدود کردن راه‌های تفرجگاه‌ها اقدامات خوبی انجام دادند.

 

وی با اشاره به اینکه برای اصناف به دلیل تعطیلی واحدهای آنها در این ایام مشکلاتی به وجود آمد، اعلام کرد: زمان وصول عوارض کسب و پیشه توسط شهرداریها تا عادی شدن وضعیت بازار به تاخیر افتاد.

 

امیری در رابطه با کوچ بهاره عشایر تاکید کرد: دستگاه‌های متولی تا پایان این بحران از کوچ زود هنگام آنها جلوگیری کنند.

 

وی مطرح کرد: ایجاد گروه مجازی متشکل از بخشداران، دهیاران و شهرداران در سطح استان با مدیریت دفاتر امور شهری، روستایی و همچنین ایجاد گروه سلامت در روستاها متشکل از دهیار، عضو شورا، بهورز، پایگاه بسیج و تعدادی از معتمدین روستا به منظور سیاست گذاری مقتضی در چارچوب دستورالعمل‌ها ، اطلاع رسانی و آموزش لازم برای مقابله با بیماری کرونا از ابتکارات مهمی بود که توسط حوزه معاونت عمرانی انجام گرفت.

 

وی بیان کرد: از ۱۳۶۳ روستای دارای دهیاری ۱۲۰۰ روستا این گروه تشکیل شده که ضمن اتخاذ تصمیمات مناسب، اقدام لازم معمول و نتایج آن از طریق گروه مجازی مربوط به اطلاع مردم و مسوولین می‌رسد.

 

معاون عمرانی استاندار به نظارت بر عملکرد راهداری و دستگاه‌های متولی در کنترل و حمل و نقل عمومی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اشاره کرد و گفت: همچنین ایجاد ایستگاه‌های کنترل ورود و خروج توسط دهیاری‌ها و شهرداری‌ها در مکان‌های لازم و خارج از وظایف راهداری‌ها از دیگر اقدامات این حوزه بود.

 

وی با اشاره به برخی مشکلات در رابطه با شیوع ویروس کرونا از جمله کاهش درآمد شهرداریها و دهیاریها ،تعطیلی عملیات اجرایی پروژه های عمرانی با ارائه پیشنهاداتی، اظهار کرد: پروژه‌های عمرانی از زمان شیوع بیماری کرونا به دلیل رعایت فاصله اجتماعی و مسائل بهداشتی تعطیل شده و قطعاً طی سال مالی طبق روال معمول اجرای پروژها و جذب اعتبارات مقدور نیست، لذا لازم است پیگیری شود سال مالی برای پروژهای عمرانی ۳ماه یعنی تا پایان مهر ماه و هزینه اعتبارات جاری تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شود.

 

انتهای پیام/