توصیه های بهداشتی در توزیع نذورات ماه محرم و صفر
واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان خرمآباد ضمن تسلیت ایام محرم بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات برای حفظ سلامت عزاداران تاکید کرد.
به گزارش همای سعادت،عزاداران حسینی که در تهیه و توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر شرکت دارند ضروری است برای حفظ سلامت افراد توصیه های بهداشتی را رعایت کنند.
– همه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمات ضروری است.
– مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه میگردد از مواد غذایی مشمول بستهبندی که دارای مجوز است استفاده شود.
– از فرآوردههای خام دامی با کشتار مجاز و یا بستهبندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است استفاده شود.
– ذبح و قربانی در جلوی هیئت انجام نشود.
– از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری گردد.
– از بستهبندی غذا بیش از ۲ ساعت قبل از مصرف خودداری شود.
– از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.
– از آب آشامیدنی سالم استفاده گردد.
– در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم از ظروف یکبار مصرف مناسب دارای مجوز از غذا و دارو استفاده شود.
– استفاده از ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز و مشخصات و همچنین ظروف پلی استایرنی (ظروف پلاستیکی شفاف و نازک) در توزیع نوشیدنی گرم و غذای پخته شده خودداری گردد.
– از توزیع آب، شربت و یا شیر فاقد بستهبندی در بین دستههای عزاداری و یا در مراسم جداً خودداری شود.
– پسماندهای تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری، انتقال و دفع گردد. بویژه در کنار هر ایستگاه صلواتی سطل یا کیسه جهت جمعآوری مرتب ظروف و لیوانهای یکبار مصرف استفاده شده نگهداری شود.
/انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰