تولید ۴۲ هزار تن ماهی در لرستان/پروژههای شیلاتی جدید افتتاح می شود
مدیرکل شیلات لرستان، با اشاره به اینکه تولید ۳۸ هزار تن ماهیان سردابی و گرمابی در استان، گفت: پیشبینی می شود که این مقدار تولید تا پایان سال به ۴۲ هزار تن برسد.
به گزارش همای سعادت،کیارش بیرانوند، مدیرکل شیلات لرستان عصر امروز در جلسه شورای اداری سازمان جهاد کشاورزی لرستان که در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد اظهار کرد:در بسیاری از زمینهها مانند ماهیان سردابی، تولید بچهماهی، تولید تخم چشمزده اصلاح نژاد شده و دیگر بخشها به سرآمدی در سطح کشور دست پیدا کردهایم.
وی افزود:امسال تولید خاویار به یک تن رسید، در حالی که لرستان پیش از این هیچ تولید خاویاری نداشت.
مدیرکل شیلات لرستان گفت:در زمینه مجتمعهای شیلاتی نیز کارهای خوبی صورت گرفته است، یکی از این مجتمعها، مجتمع شول آباد است که ظرفیت خوبی دارد.
بیرانوند ادامه داد: امیدواریم که در چند سال آینده، لرستان به عنوان یکی از استانهای برتر در حوزه خاویار شناخته شود.
وی با اشاره به اینکه تولید ماهیان سردابی و گرمابی در استان در حال حاضر ۳۸ هزارتن است گفت: پیشبینی می شود این مقدار تولید تا پایان سال به ۴۲ هزار تن برسد.
بیرانوند عنوان کرد: مراکز جدیدی نیز راهاندازی شدهاند، از جمله مرکز تولید تخم چشمزده که با مشارکت کشور فرانسه انجام میشود. در این راستا، پیشبینی میکنیم که ظرفیت تولید تخم چشمزده به ۱۵۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون برسد.
به گفته مدیرکل شیلات لرستان، مجتمع عمارت که در گذشته تعطیل شده بود، اکنون با ۱۵ تا ۱۶ میلیارد تومان سرمایهگذاری باعث اشتغال ۴۰۰ نفر شده است و تولید این مجتمع ۱۵۰۰ تن ماهی خواهد بود.
وی اضافه کرد:مجتمع چمچیت دورود هم، دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.
مدیرکل شیلات لرستان گفت: در حال حاضر، ۶ کارخانه فرآوری در استان فعال هستند که نیاز به سرمایهگذاران قوی داریم که به این صنعت ورود کنند و بتوانیم ظرفیتهای موجود را به نحو احسن بهرهبرداری کنیم.
بیرانوند با اشاره به اینکه بازار خوراک آبزیان یکی از چالشهای اصلی است، افزود: بیش از ۳۰ هزار تن خوراک از خارج استان وارد میشود.
وی اظهار کرد: پروژههایی همچون مجتمعهای جدید درب گنبد دو و یک همچنین رنگین در حال پیشرفت هستند و انتظار میرود که با تکمیل این پروژهها، تحولی در حوزه آبزیپروری استان ایجاد شود.
بیرانوند با اشاره به اینکه چالشهایی مانند کمبود اعتبار برای تکمیل برخی پروژهها وجود دارد ادامه داد: مجتمع رنگینبان با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی به دلیل کمبود منابع مالی متوقف شده است و ما در جستجوی سرمایهگذار هستیم تا این پروژه را تکمیل کنیم.
این مقام مسئول گفت: بازارچه عرضه آبزیان خرمآباد که یکی از بزرگترین بازارچههای عرضه و فروش انواع ماهیان سردابی و گرمابی است که تا پایان سال تکمیل میشود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰