حمایت از اقشار آسیب دیده کرونا در قالب سامانه هماهنگ

نشست صمیمی سازمانهای وارگانهای مختلف دولتی ومردمی استان لرستان با حضور استاندار لرستان درخصوص چگونگی مقابله باویروس کرونا و اجرای طرح مواسات در دفتر نماینده محترم ولی فقیه در استان برگزار شد.

‍ به گزارش همای سعادت به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان، در پی رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با اعضای ستاد ملی کرونا،مبنی بر تشکیل قرارگاه و اجرای مجدد طرح مواسات و مبارزه با کرونا ، نشست استانی با حضور استاندار لرستان ، دکتر ‌شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان و مدیر مشارکتهای مردمی امور مددکاری مجمع خیرین سلامت استان و تنی چند از مسئولین دیگر برگزار شد.

استاندار لرستان با اشاره به لزوم ایجاد ثبات و پایداری در کشور گفت: به این منظور لازم است توام با مدیریت بیماری کرونا و توجه به سلامت مردم، مقوله امنیت و اقتصاد جامعه نیز مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

دکتر خادمی تصریح کرد :برای گردش چرخ اقتصاد کشور لازم است مشاغل با رعایت موازین بهداشتی فعال باشند تا در سایه اقتصاد پویا امنیت عمومی نیز حاکم باشد.

وی با اشاره به وضعیت سایر استان ها از نظر اقدامات درمانی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان و همکارانشان به خاطر عملکرد مطلوب تقدیر کرد و افرود: علی رغم همه مشکلات تاکنون به مرحله بحرانی و خطرناک نرسیده‌ایم و با پیش‌بینی‌های لازم هیچ وقت تختهای icu و تخت های بیمارستانی ما به مرحله اشباع نرسیده است.

استاندار لرستان با اشاره به روند تولید مواد شوینده و ضدعفونی کننده و تولید ماسک، گفت: در این زمینه استان لرستان در همان اوایل به سرعت وارد عمل شده و با تلاش مسئولین استانی تاکنون عملکرد خوبی ارائه شده است.

خادمی با اشاره به شرایط سخت پیش رو گفت :در حال حاضر دو حوزه پیشگیری از مبتلا شدن افراد به بیماری و مقابله و درمان این بیماری در حوزه کاری ما هست .

وی اذعان کرد: در حوزه دوم هزینه سنگینی بر عهده دولت است و دولت باتهیه انواع داروها ،حق الزحمه پزشکان، کادر درمان و تهیه تجهیزات مورد نیاز ،بار مالی سنگینی را بر دوش می کشد.

استاندار لرستان با اشاره به همکاری خیرین و تقدیر از اهداء تجهیزات مورد نیاز و کمکهای نقدی گفت :همه امکانات دولتی از جمله امکانات سپاه ،ارتش وزارت بهداشت و … همه در خدمت مردم است.

نماینده عالی دولت در لرستان خاطرنشان کرد: در حوزه ابتلاء باید تلاش کنیم تا میزان مبتلا شدن افراد جامعه را کم کنیم و با مدیریت صحیح و ارائه دانش و اطلاعات لازم از فقر بینشی جلوگیری بعمل آید چراکه امروز در پاره‌ای از موارد فقر بینشی به چشم میخورد و دانش ارائه شده به باور عمومی تبدیل نشده است.

استاندار لرستان در ادامه در خصوص حمایت دولت از اقشار آسیب‌پذیر گفت : سهم استان لرستان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۲۴۰ میلیارد تومان آن جذب شده و صاحبان مشاغل آسیب دیده با ثبت نام در سامانه اعلام شده برای دریافت تسهیلات مراجعه کرده اند.

دکتر خادمی همچنین به همیاری و کمک دستگاه‌های حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی اشاره کرد که با بودجه های دولتی و کمک های مردمی از اقشار ضعیف حمایت می‌کنند.

استاندار لرستان در ادامه به نوع خاصی از کمک مردم به مردم اشاره کرد و گفت: لازم است مشارکت های مردم ساماندهی شود و با استفاده از تجارب سیل لرستان می توان با همکاری سپاه و نیروی مقاومت بسیج با تهیه یک سامانه هوشمند و استفاده از کد ملی افراد این حمایت‌ها را ساماندهی کرد و از موازی کاری در این زمینه جلوگیری به عمل آورد.

انتهای پیام/