قسمت سبز شده هویج
هویج یکی از سبزیجات پرمصرف است که توجه به کیفیت و سلامت آن اهمیت زیادی دارد.
در بعضی مواقع قسمت انتهایی هویج سبز رنگ میشود. این امر به دلیل بیرون ماندن هویج از خاک است و میتواند نشاندهنده وجود کلروفیل باشد که به دلیل نور خورشید ایجاد میشود.
بر خلاف قسمت سبز سیبزمینی که حاوی سولانین و سمی است، قسمت سبز شده ریشه هویج اگرچه معمولاً تلخ است، اما خطر سمی ندارد.
کشاورزان میتوانند با پوشاندن ریشهها با خاک، از سبز شدن آنها جلوگیری کنند.
توصیه میشود قبل از مصرف، قسمتهای سبز هویج جدا شود تا از تلخی آن کاسته شود.
دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰