لزوم اهتمام جدی در رفع موانع ثبت جهانی دره خرمآباد
فرماندار مرکز استان گفت:رفع موانع ثبت جهانی دره خرمآباد یک وظیفه همگانی است که متولیان امر باید به آن اهتمام ویژه داشته باشند.
به گزارش همای سعادت،نورالدین درمنان چهارم فروردین ۱۴۰۴ به همراه معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی استان و جمعی از مدیران شهرستان از مجموعه تاریخی قلعه فلکالافلاک بازدید و از نزدیک نحوه خدماتدهی به مهمانان و گردشگران نوروزی را مورد نظارت و ارزیابی قرار داد.
فرماندار مرکز لرستان در این بازدید با قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان میراث فرهنگی استان و شهرستان در ایجاد تمهیدات و مقدمات لازم برای استقبال از گردشگران نوروزی گفت:قلعه فلکالافلاک با پیشیه دوره ساسانی و مجموعه بناهای پیرامونی آن از آثار شاخص جذب گردشگر و در آستانه ثبت جهانی در مرکز استان، نمایانگر تاریخ، فرهنگ و معماری بیبدیل استان است و بازدید حدود ۱۴هزار و ۷۷۷ نفر از این اثر تاریخی فقط در روز سوم فروردین ماه نشان از اهمیت و جایگاه مهم قلعه فلکالافلاک دارد.
درمنان، رفع موانع ثبت جهانی دره خرمآباد و قلعه فلکالافلاک را یک وظیفه همگانی برشمرد که متولیان امر باید به آن اهتمام ویژه داشته باشند تا این اثر بتواند بیش از پیش پذیرای گردشگران داخلی و خارجی از همه جای ایران و جهان باشد و افزود:با توجه به استقبال خوب گردشگران از این اثر تاریخی و ازدحام جمعیت بازدیدکنندگان، استقرار تیمهای آتشنشانی و اورژانس (فوریتهای پزشکی) در این محل مذکور ضروری است.
در ادامه مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان نیز ضمن تشریح بخشهای مختلف مجموعه فلکالافلاک و گزارش اقدامات انجام شده، گفت:موزه باستانشناسی که بیانگر ۱۰۰ هزار سال تاریخ لرستان است، در مساحتی حدود ۳۵۰ مترمربع، شامل ۳ سالن و ۲۲ ویترین و ۲۸۰ شیء فرهنگی و تاریخی که برخی از ایناشیا، از موزه ملی ایران به این موزه منتقل شده با هزینه اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان از آغاز فروردین ماه سال جاری در این مجموعه، به بهرهبرداری رسیده است.
عطا حسنپور، کیفیت بالای گرافیک محیطی، بازسازی بخش مهمی از زندگی انسانهای پیش از تاریخ در غارهای خرمآباد و نمایش سکههای طلا و نقرهی کشف شده در شهر شاپورخواست را از ویژگیهای مهم موزه باستانشناسی برشمرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰