مزیت های شناسایی شده لرستان در مشاغل خانگی کدامند؟
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان گفت: ۱۷ مزیت در حوزه مشاغل خانگی لرستان در قالب این طرح شناسایی شده است.
به گزارش همای سعادت،رحیم بیرانوند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه مرحله شناسایی ظرفیتها، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است.
وی با بیان اینکه پیش از این نگاه به مشاغل خانگی سنتی بود اما مجموعه جهاددانشگاهی معتقد بود میشود این نگاه را تغییر داد، ادامه داد: از این رو در این طرح تلاش شده مشاغل خانگی از یک شغل دوم و ناپایدار به شغل پایدار تبدیل شود و در راستای اجرای این طرح ۱۷ رشته مزیت شغلی در استان شناسایی شد.
بیرانوند اضافه کرد: خیاط لباس، قالیباف، گلیم باف، پرورش دهنده زنبور عسل، فرآوری و بسته بندی زعفران، پوست کن و لپه کن و بسته بندی حبوبات، تولیدات چرمی دست دوز و … از جمله این مزیت های شغلی به شمار می آیند.
دبیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: همچنین فرآوری کننده و بسته بندی سبزیجات، بافنده تابلو فرش، ویرایشگر متون، برنامه نویس، معرق کار چوب، مترجم، انیماتور، نقاش مینا، دوزنده لباس محلی و … نیز به عنوان دیگر مزیت های شغلی استان لرستان در حوزه مشاغل خانگی شناسایی شد.
وی با بیان اینکه کسبوکارهای خانگی بهعنوان راهکاری مهم برای اشتغال زنان محسوب میشوند، یادآور شد: برای ایجاد و توسعه مشاغل خانگی باید متناسب با هر منطقه فعالیتهای مشاغل خانگی را شناسایی و اولویتبندی کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰