نصب دکل های مخابراتی داخل شهرها هیچ ضرری برای سلامتی مردم ندارد
مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت:تا کنون هیچ رابطه علمی بین امواج غیر یونیزان رادیویی با بیماریها به اثبات نرسیده است، ضمن آن که انجام پژوهشهای علمی به طور مستمر در حال انجام است و به محض کسب دانش مرتبط با موضوع توسط سازمان جهانی بهداشت در اختیار دولتها قرار میگیرد.
به گزارش همای سعادت، نبی الله شمسی فر با بیان این که اینجانب با ۲۷سال سابقه کار در مخابرات استان و این اداره با بیش از یک هزار و ۴۰۰ نیروی انسانی، خیلی از همکاران بیش از دو سوم روز را در مراکز و دکل ها مشغول فعالیت و کار هستند تصریح کرد:در همه مراکز ما، دکل های مخابراتی وجود دارد لذا اگر بناء بود انسان ها با دکل های مخابراتی دچار عارضه و بیماری شوند، این کارکنان مخابرات هستند که ابتدا می بایست دچار عارضه و بیماری شوند اما خوشبختانه همه شاهدند که هیچ کدام از همکاران، دچار عارضه ای نشده و با تمام قدرت به کار خود ادامه می دهند و حتی بازنسشتگان مخابرات که ۳۰ سال در این مراکز خدمت نمودند نیز مشکلی برای آنها بوجود نیامده و در صحت و سلامت کامل هستند لذا مردم شهرهای استان لرستان نباید نگران نصب دکل ها و آنتن های موبایل باشند، بنابر این تقاضا دارم مردم شریف در توسعه زیرساخت های مخابراتی همراهی لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به در دوره کرونا که اگر پوشش تلفن همراه و ارائه خدمات تلفن و اینترنت نبود در حقیقت چراغ آموزش و خدمات رسانی خاموش می شد و آسیب بزرگی به مملکت وارد می شد ادامه داد: در حال حاضر بانک داری الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، امور پزشکی و سلامت، بازار و تجارت جهانی و خیلی مسائل دیگر بشر در بستر ارتباطات شکل می گیرد.
مدیر مخابرات منطقه لرستان اضافه کرد: از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون چهار دوره انتخابات برگزار شده است که اگر بسترالکترونیکی فراهم نبود انتخابات به صورت دستی برگزار می شد ضمن آن که دور دوم انتخابات مجلس در خرم آباد به صورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی برگزار شد. لذا همزمان با ارتقاء و تغییر تکنولوژی نسل سوم و چهارم ۴G و ۳G سایت های تلفن همراه در کشور، ۱۱ سایت نسل ۵ در استان راه اندازی و به بهره برداری رسیده که در آینده تعداد این سایت ها نیز افزایش خواهد یافت.
شمسی فر با بیان این که در حال ارتقا نسل ۵G هستیم اما این ارتقا مستلزم همکاری مردم است یادآور شد؛ همه امکانات و تجهیزات ارتقا سیستم اینترنت در استان موجود است لذا مردم برای دسترسی و سهولت آسان به اینترنت همکاری لازم را با مخابرات استان به عمل آورند تا دکل های بیشتری در سطح شهر نصب گردد، زیرا توسعه زیرساخت های مخابراتی در لرستان همراهی مردم و دستگاههای اجرایی استان را میطلبد.
مدیر مخابرات منطقه لرستان به پوشش دهی ارتباطات آزادراه های استان پرداخت و گفت: مطالبه دیگری که توسط مردم و رسانه ها مطرح می شود، پوشش ناقص تلفن همراه در برخی نقاط آزادراه خرم آباد، بروجرد، اراک می باشد این پروژه با توجه به جلساتی که برگزارشد و تقسیم کاری که صورت گرفت برای پوشش کامل آزادراه، آن را به دو قسمت تقسیم کردند قطعه اول از خرم آباد تا ابتدای تونل پونه به مخابرات استان و اپراتور همراه اول واگذار شد قطعه دوم از تونل پونه تا دشت سیلاخور و ادامه آزادراه به اپراتوار ایرانسل واگذار شد.
شمسی فر اظهار کرد:در محدوده تعهد مخابرات یک سایت در نزدیکی روستای نمکلان( سرنمک چغلوندی)، احداث و پوشش این منطقه را به ۹۰ تا ۹۳درصد افزایش داده ایم، ۲سایت دیگر در دست اجراست که با بهره برداری از آنها پوشش آزاده راه از خرم آباد تا تونل پونه به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
وی یاد آور شد:در محدوده تونل پونه تا دشت سیلاخور این بخش که به اپراتور ایرانسل واگذار، ایرانسل هم کار خودش را انجام داده اما به دلیل عدم برقرای رومینگ بین اپراتوری پوشش همراه اول در این محدوده دچار مشکل بود که نهایتا با پیگیری انجام شده و در راستای مسئولیت های اجتماعی مخابرات استان و با اعتبارات مخابرات استان و بعضا همراه اول، در یکی دوماه گذشته یک سایت در محل روستای کناروند ایجاد و پوشش این قطعه هم برقرار شد اما هنوز مشکلاتی وجود دارد که در حال بهینه سازی و رفع آنها هستیم ایراد اصلی در داخل تونل ۲کیلومتری پونه است که طراحی آن انجام شده و در حال برآورد و امکان سنجی هستیم امیدوارم به زودی داخل تونل پونه هم تحت پوشش همراه اول قرار گیرد.
شمسی فر افزود:خوشبختانه فیبر نوری در کل آزادراه خرم آباد، پل زال، اجرا و پوشش این آزادراه هم کامل است .البته قطعی های لحظه ای وجود دارد که به نقاط کور معروف هستند. پوشش تلفن همراه در حوزه آزادراهی استان لرستان نسبت به خیلی از نقاط آزادراهی کشور از پوشش ارتباطی خوبی برخوردار است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰