کاهش واحدهای صنفی تزئینات داخلی و دکوراسیون خرم آباد/ شناسایی واحدهای صنفی بدون پروانه کسب از اولویتها است
رحیمی گفت:پس از شیوع کرونا، از میان حدود ۱۰۰ واحد صنفی خرم آباد که در حوزه تزئینات داخلی و دکوراسیون فعال بودند، بیش از ۳۰ واحد صنفی طی یک سال گذشته پروانه کسب خود را ابطال یا واحد صنفی خود را جمع کردند.
به گزارش همای سعادت آنلاین به نقل از پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران،حشمت رحیمی با بیان اینکه دولت پیشین برنامه درستی برای حمایت از اصناف آسیب دیده از کرونا نداشت و همین امر موجب ورشکستگی تعداد زیادی از واحدهای صنفی شد،گفت: دولت باید از واحدهای صنفی آسیب دیده از کرونا حمایت میکرد و اگر نمیتوانست تسهیلاتی مناسب ارائه دهد، حداقل کاری که میتوانست انجام دهد بخشودگی مالیاتی بود.
وی افزود: اصناف در تمام کشور با مشکلاتی زیادی روبرو هستند که باید با کار و تلاش بیشتر از این مشکلات کاسته شود و ما در اتاق اصناف خرم آباد به همراه هیات رئیسه و اتحادیهها در این مسیر گام برداشتهایم.
رحیمی که به تازگی و طی انتخابات داخلی به عنوان رئیس اتاق اصناف مرکز استان لرستان انتخاب شد در خصوص اولویتهای کاری این تشکل صنفی اظهار کرد: در نخستین اقدام، رفع مشکلات مالی اتاق اصناف خرم آباد را اولویت قرار دادیم چرا که بدون رفع آن نمیتوانستیم کاری انجام دهیم. این مشکل با کمک مالی اتحادیهها به اتاق رفع شد و در این راستا تشکر ویژهای از اتحادیهها در همکاری با اتاق اصناف داریم.
وی افزود: در ادامه یکی دیگر از اولویتهای اتاق اصناف خرم آباد که بر دوش بازرسان است شناسایی واحدهای صنفی بدون پروانه کسب است که با این روش میتوانیم مدیریت بهتری بر بازار داشته باشیم.
رئیس اتاق اصناف مرکز لرستان ضمن تاکید بر نقش تخصصی اتحادیهها در مدیریت بازار گفت: شهرستان خرم آباد ۳۲ اتحادیه دارد که در تلاشیم در ساختمانی، همه آنها را متمرکز کنیم. در این دوره جلسات روزانهای با اعضای هیات مدیره و مدیران اجرایی و بازرسان اتحادیهها داشتهایم که مشکلات را بررسی و بر انجام بهتر امور تاکید میکنیم.
رحیمی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا کنون تعداد ابطال پروانههای کسب بیشتر شده است و بیشترین ریزش را در اغذیه فروشان و تالارداران داشتهایم،گفت: طبق مصوبات ستاد کرونا تالارها با محدودیتهایی در تعداد میهمانان مواجه هستند که در صورت اجرای این مصوبات و برگزاری مراسم، درآمدها گاها کمتر از هزینه تالارها خواهد بود و به اصطلاح به صرفه نیست، لذا برخی از تالارها اقدام به ابطال پروانه کسب کردهاند.
رئیس اتحادیه خیاطان مردانه و پردهدوزان خرم آباد در خصوص وضعیت این صنف نیز گفت: در یک سال گذشته به علت رکود در بازار مسکن و کاهش جابجایی ها پس از شیوع کرونا، از میان حدود ۱۰۰ واحد صنفی خرم آباد که در حوزه تزئینات داخلی و دکوراسیون فعال بودند، بیش از ۳۰ واحد صنفی طی یک سال گذشته پروانه کسب خود را ابطال یا واحد صنفی خود را جمع کردند.
وی افزود: به طور متوسط در هر کدام از این واحدهای صنفی حدود ۴ تا ۶ نفر مشغول به کار هستند که شامل خیاط، نصاب، متخصص دکوراسیون ، دفتردار میشوند. حال این که برخی از این کارفرمایان پس از جمع کردن واحد صنفی یا در آژانس کار میکنند و یا به عنوان شاگرد برای مغازه دیگری کار میکنند.
رحیمی تاکید کرد: از نظر روحی نیز فشار زیادی بر این قشر وارد میآورد چرا که کار آنها تخصصی است و سالها برای آن زحمت کشیده بودند که حالا به این شکل مجبور به ترک یا تغییر شغل شدهاند. به خاطر داشته باشیم هر یک نفر که بیکار میشود نان آور یک خانواده است و تمام اعضای آن خانواده متاثر از این امر میشوند و به همین منظور حفظ اشتغال در واحدهای صنفی از اهمیت بالایی برخوردار است که مسئولان کشوری باید نسبت به آن توجه بیشتری کنند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰