با هدف حمایت از نویسندگان لرستان؛

کمیته روایت‌نویسی «حکنا» در لرستان آغاز به‌کار کرد

مسئول کانون نویسندگان لرستان گفت:کمیته روایت‌نویسی «حکنا» با هدف حمایت از نویسندگان استان در عرصه روایت‌نویسی و ارتقای سطح فرهنگ و هنر رسما آغاز به کار کرد.

به گزارش همای سعادت،سیدمهدی موسوی در آیین آغاز به کار کمیته روایت‌نویسی «حکنا» اظهار داشت:هدف اصلی کمیته روایت‌نویسی «حکنا»، حمایت از نویسندگان و هنرمندان در عرصه روایت‌نویسی است.

وی افزود:در این زمینه، ما به شناسایی و معرفی استعدادهای نوظهور اهتمام خواهیم ورزید و تلاش خواهیم کرد تا با فراهم کردن زمینه‌های مناسب، رشد و شکوفایی این استعدادها را تسهیل کنیم.

موسوی تصریح کرد:این کمیته با توجه به ظرفیت‌های فراوان استان، برنامه‌ ریزی کرده است تا از نویسندگان و هنرمندان حمایت کرده و بسترهای لازم برای ارتقاء کیفی آثار فرهنگی و هنری استان را فراهم آورد.

وی افزود:کمیته روایت‌نویسی «حکنا» با همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف به دنبال ارتقای سطح فرهنگ عمومی استان از طریق تولید و نشر آثار داستانی، خاطره‌نویسی،دل‌نوشته، تصویرنویسی و سایر قالب‌های ادبی و هنری با کیفیت و تاثیرگذار خواهد بود.

مسئول کانون نویسندگان لرستان بیان کرد: این کمیته در نظر دارد با بهره‌گیری از توانمندی‌های نویسندگان و هنرمندان استان، آثاری تولید کند که نه تنها در سطح استان، بلکه در سطح ملی نیز تأثیرگذار باشد و گامی مؤثر در راستای ارتقای فرهنگ عمومی استان بردارد.

وی در پایان تأکید کرد:ور این مسیر، آموزش و توانمندسازی نویسندگان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کمیته روایت‌نویسی «حکنا» قصد دارد با برگزاری دوره‌های آموزشی، کارگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف، امکانات لازم برای ارتقاء مهارت‌های نویسندگی را فراهم آورد. این اقدام‌ها به تقویت توانایی‌های نویسندگان در خلق آثار فاخر و اثرگذار در حوزه‌های مختلف روایت‌نویسی و دیگر رشته‌های ادبی و هنری خواهد انجامید.

براساس اعلام کانون نویسندگان لرستان،«حکنا» برگرفته از نام دستگاه‌های اجرایی همکار در این برنامه از جمله حوزه هنری، کانون نویسندگان استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، آموزش و پرورش، اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان است و در لغت نیز به معنای «حکایت کردیم» یا «قصه گفتیم» است.این کلمه معمولاً در قالب فعل به کار می‌رود و به معنای نقل کردن یا تعریف کردن داستان یا واقعه‌ای است.

انتهای پیام/