باران عشایر زز و ماهرو را خانه خراب کرد/ آقای استاندار عشایر را دریابید
بر اثر بارندگی های شدید سامانه مانسون به بخشی از مناطق عشایری مشترک شرق بخش پاپی و بخش زز و ماهرو،خسارت جدی وارد شده است.
به گزارش همای سعادت،بر اثر بارندگی های شدید سامانه مانسون به بخشی از مناطق عشایری مشترک شرق بخش پاپی و بخش زز و ماهرو، خسارت جدی وارد شده به طوری که مدت ۵ روز است که تعدادی از خانوارهای عشایری بدون چادر و بدون امکانات پوشاک و خوراک به سر می برند.
میانگین بارش ثبت شده در ایستگاه هواشناسی سپیددشت به میزان ۲۴ میلی متر بوده که متناسب با شرایط فرسایشی سطح زمین در این وضعیت و موقعیت زمانی، قدرت تخریب آن برابر با حدود ۷۳ میلی متر بارش در بازه زمانی کوتاه در فصل زمستان است.با این دامنه تخریب، نمی توان به مردم حادثه دیده، بی اعتنا بود.
بر اثر سیلاب، طوفان تندری، رعد و برق و رگبار شدید، سیاه چادر های عشایری در منطقه صلیب ماهرو و وزمسو ماهرو دچار خسارت شده و تمام یا بخشی از لوازم زندگی و مایحتاج روزانه درگیر سیلاب شده و تخریب گردیده و یا زیر گل و لای مفقود شده است.
علیرغم همکاری دلسوزانه بخشدار زز و ماهرو و پیگیری ایشان جهت رفع مشکل، پس از اطلاع رسانی به بخشداری پاپی و فرمانداری خرم آباد و پیگیری از طریق مدیریت های ذیربط متاسفانه تاکنون اقدام مؤثری جهت کمک های اضطراری از قبیل تخصیص چادر،خوراک و پوشاک صورت نگرفته است.
آنچه رهبر کبیر و فقید فرمودند «عشایر ذخائر انقلابند» حالا برعکس رفتار برخی مسوولان به معنی عدم تعهد نسبت به عشایر غیور است.عشایر دارای ملیت، هویت و تابعیت ایرانی هستند و در کشور جمعیت قابل توجهی دارند که بخش عمدهای از تولیدات دامی را به عهده دارند و علاوه بر حفاظت از منابع طبیعی ، امنیت محلی را تأمین می کنند و در مواقع جنگ نیز در خط مقدم حضور داشته و دارند.
آیا در مواقع بحران های طبیعی می توان بخشی از جامعه فعال یک کشور را در امر خدمات امدادی محروم و محدود کرد و از سایر جوامع شهری و روستایی جدا ساخت؟!به نظر می رسد در امر خدمات امداد و نجات در مواقع بحران، زندگی اجتماعی و انسانی، نوع دوستی و انسانیت معیار است، قومیت و ملیت و …. خدمات امدادی را محصور و محدود نمی کند.
از استاندار محترم استدعا می رود در کوتاه ترین زمان ممکن جهت اعزام بالگرد و امکانات به منطقه همکاری لازم را عنایت بفرمایند.
محمود پور
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰