تجلیل از برگزیدگان فناوری و نوآوری لرستان
آیین تجلیل از فناوران،کارآفرینان،تلاشگران و شرکتهای خلاق برتر استان لرستان برگزار شد.
به گزارش همای سعادت،صبح امروز (شنبه ۲۲ دی ماه)، آیین تجلیل از فناوران، کارآفرینان،تلاشگران و شرکتهای خلاق برتر و همچنین دستگاه های برتر نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری لرستان برگزار شد.
دانش بزرگترین دارایی و ثروت هر کشور است
امین طاهری گراوند رییس پارک علم و فناوری لرستان با برشمردن دانش به عنوان مهم ترین رکن توسعه، هم راستایی دو مفهوم دانش و ثروت را جهت تحقق اقتصاد دانش بنیان ضروری دانست.
وی با اشاره به مفاد برنامه هفتم توسعه در توسعه دانش بنیان اقتصاد کشور، نوآوری مستمر ایجاد شده در پارک های علم و فناوری در راستای کشف سریع نیازها و پاسخگویی به آنها را پیش نیاز تحقق اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد.
اقدامات پارک علم و فناوری لرستان در راستای توسعه فناوری
وی از اقدامات پارک علم و فناوری لرستان در راستای توسعه فناوری و نوآوری در استان به مواردی همچون فرهنگ سازی از طریق برگزاری رویدادهای فناوری، تورهای فناوری، حضور در نمایشگاه ها و رویداد تانا، توسعهی زیرساخت های لازم از جمله تکمیل ساختمان فناوری و راه اندازی کارخانه نوآوری، تامین مالی پروژه های عمرانی، افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان، پیگیری جهت تأمین بودجه برج فناوری و آماده سازی اراضی پارک جهت واگذاری به واحدهای فناور و دانش بنیان استان، اشاره کرد.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان ظرفیت فراهم شده در بند ت ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش بنیان را فرصتی برای واحدهای صنعتی استان برشمرد که با تعیین محل مصرف مالیات خود در توسعه زیرساختهای پارک علم و فناوری، علاوه بر مشارکت در توسعه فناوری در استان امکان استفاده از این زیرساختها را داشته باشند.
حمایت از واحدهای تحقیق و توسعه صنایع لرستان
محمدحسین جناب، مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال لرستان در این مراسم از امکان تأمین مالی واحدهای فناور استان از محل منابع قانونی خبر داد و گفت: ۸۳.۵ میلیارد تومان از محل تبصرههای ۲ و ۱۸ بودجه سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برای این منظور در نظر گرفته شده است.
وی تأکید کرد:فناوران استان باید در راهاندازی واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و حل مسائل کلان مانند تأمین آب و انرژی نقش فعالی ایفا کنند.
راه اندازی دیتاسنتر و برج فناوری در لرستان
سمانه حسن پور رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این مراسم ضمن اشاره به بسترهای قانونی برنامه هفتم توسعه در حمایت از توسعه فناوری، از تلاش فناوران و نوآوران استان در راه اندازی کسب و کارهای مبتنی بر دانش و اشتغالزایی در لرستان، تقدیر کرد و در خصوص حمایت از پارک علم و فناوری و واحدهای فناور قول مساعد داد.
وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری متولی اصلی توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری استان است، بر اهمیت توسعه زیرساختهای های پارک در ایفای این نقش تاکید کرد.
حسن پور با اشاره به اینکه توپوگرافی اراضی پارک علم و فناوری لرستان برای راهاندازی دیتاسنتر استان مناسب است،گفت: بودجه مورد نیاز برای راهاندازی برج فناوری از محل منابع استان در نظر گرفته شده و با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دانش بنیان، دو طبقه از این برج جهت ایجاد دیتا سنتر در استان مدنظر قرار گرفته است.
اسامی برترین های فناوری و نوآوری استان اعلام شد
در این مراسم از کمیته امداد امام خمینی (ره) استان با کسب عنوان دستگاه اجرایی برتر استان، مرکز تحقیقات کشاورزی استان لرستان به عنوان غرفه برتر و از دانشگاه علمی و کاربردی استان لرستان به عنوان دانشگاه برتر استان در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری لرستان تجلیل شد.
سمانه حسن پور رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و رسول کرمی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری لرستان نیز به عنوان حامیان اکوسیستم نوآوری و فناوری در استان مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین از فناوران، کارآفرینان، تلاشگران و شرکتهای خلاق برتر استان قدردانی شد.
اسامی برترین های فناوری و نوآوری استان به شرح ذیل است:
**فناوران برتر
* احمد جدیدی؛ مدیرعامل شرکت ویستا الکترونیک ویرا
* امین فرزانه؛ مدیرعامل شرکت پارس پدیده افلاک
* سید امیر امامی؛ مدیرعامل شرکت زیست فناور افلاک
* سجاد محرابی؛ مدیرعامل شرکت خرم گستر الکترونیک
* علی غلامی؛ مدیرعامل شرکت میکروب آزمای پارس
* حسام جافری؛ مدیرعامل شرکت ارزش آفرینی منیر
* ایمان شادکام؛ مدیرعامل شرکت علم آوران شاپور خواست
* کامران غلامی؛ مدیرعامل شرکت اطمینان شبکه آسیا
**کارآفرینان برتر
* محمد میر احمدی؛ مدیرعامل شرکت اکسین پالایش آبادگران
* حسین دوراندیش؛ مدیرعامل شرکت شیمی فرآیند دیزل (ادبلو)
* سهراب حیدری؛ مدیرعامل شرکت نگین پلاست بروجرد
* مجید جودکی؛ مدیرعامل شرکت مقیاس صنعت برق
* رضا طالب زاده؛ مدیرعامل شرکت علم گستر افلاک
* بهروز ستایش؛ مدیرعامل شرکت سامان تجهیز بنیان
* محمد احمدوند؛ مدیرعامل شرکت صنعتی پریز ماشین
* محمود رشنو؛ مدیرعامل شرکت موج پدیده زاگرس
**تلاشگران برتر
* زهرا نصیری؛ مدیرعامل شرکت آدینه فام خرم
* محمد کرموندی؛ مدیرعامل شرکت بهین الکترونیک وطن
* سامان اسماعیلی؛ مدیرعامل شرکت پیشگامان آینده زاگرس
* غزاله کوچک زاده؛ مدیرعامل شرکت مهندسین پرک آب
* الهام گودرزی؛ مدیرعامل شرکت ایده پردازان پارس آراد
* زیبا شکاری مقدم؛ مدیرعامل شرکت صنایع برق و الکترونیک مادسان
**شرکت های خلاق برتر
* مهناز کریمی؛ مدیرعامل شرکت مهیا بافت بروجرد
* میلاد عزیز مرادی؛ مدیرعامل شرکت هنر پردازان چرم فرتاک
گفتنی است، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری لرستان نوزدهم لغایت بیست و یکم آذرماه با حضور ۶۰ غرفه دستگاه های اجرایی و واحد های فناور و دانش بنیان استان به دبیری پارک علم و فناوری لرستان برگزار و با استقبال بینظیر بازدیدکنندگان مواجه شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰