رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:

لرستان؛پایلوت آمادگاه سمپاش غرب کشور می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت:حسب قول مساعد معاون سلامت سازمان پدافند غیر عامل کشور،این استان پایلوت آمادگاه سمپاش غرب کشور می شود.

به گزارش همای سعادت،سید عماد شاهرخی در بازدید معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل از آزمایشگاه های حفظ نباتات و پنل های خورشیدی سازمان جهاد کشاورزی لرستان،با اشاره به اینکه بحث مرزبانی سلامت و زیستی یکی از دغدغه های جلوگیری از ورود سموم شیمیایی است،اظهار داشت:بحث امنیت غذایی یکی از مهمترین مباحث و موضوعات است، هر کشوری که امنیت غذایی نداشته باشد امنیت سیاسی ندارد. لذا در حفظ نباتات کشور و به تبع آن در استان، سعی می کنیم با روش های مختلف سلامت جامعه را حفظ کنیم.

وی ادامه داد:در این بازدید از نزدیک سامانه پایش، رصد و ارزیابی سموم، آزمایشگاه های حفظ نباتات سازمان و… مورد بررسی قرار گرفت .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد:زیرساخت ها،ظرفیت ها، توانمندی ها و… جهاد کشاورزی لرستان در راستای پایش و رصد،پدافند غیرعامل و… مورد ارزیابی قرار گرفت.

شاهرخی تصریح کرد:در این راستا،معاون سلامت پدافند غیرعامل کشور در جهت تامین اعتبار برای ایجاد آزمایشگاه حشره شناسی و مهاجمین زیستی قول مساعد داد.

وی گفت:همچنین مقرر شد تا جهاد کشاورزی لرستان به عنوان پایلوت آمادگاه سمپاشی غرب کشور تعیین و تجهیزات لازم برای این اقدام تامین شود به گونه ای که زیرساخت های لازم و کمبودها شناسایی و احصا تا سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز در جهت تجهیزات لازم برای آزمایشگاه و تامین اعتبار لازم به طور جد حمایت و پیگیری های لازم را داشته باشد.

رئیس جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازدید لطیفی از پنل های خورشیدی (انرژی پاک) این سازمان نیز گفت:این فاز به میزان حجم تولید ۴۰ کیلو وات برق از محل اعتبارات پدافند غیر عامل سال گذشته، با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۳۰ میلیون ریال به اتمام رسید.

وی تصریح کرد:تعداد پنل های نیروگاه در فاز اول بالغ بر ۶۰ عدد پنل ۶۳۰ وات در ابعاد پنل ها ۱/۳۰*۲/۳۵ باراندمان ۹۵درصد هستند.

شاهرخی اظهار کرد:این پنل ها بصورت on garid به شبکه وصل بوده و دو عدد اینورتر ۲۰کیلووات مجزا به شبکه وصل هستند، که در مجموع ۴۰ کیلووات برق تولید می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد:عمر مفید این پنل ها ۲۰سال بوده و دارای دوره تضمین دو سال گارانتی هستند که از ساعت ۱۰ صبح تا ۲بعدازظهر، ۴۰ کیلووات برق به سازمان تزریق می کند که بعد از ساعت ۱۴ نحوه تولید انرژی برق بستگی به وضعیت هوا، ابرناکی آسمان و میزان و شدت تابش نور خورشید دارد.

انتهای پیام/