بیمه سلامت ۹۰درصد هزینه بستری بیماران کرونایی را پرداخت می کند
مدیر کل بیمه سلامت لرستان ،گفت: ۹۰ درصد هزینه های بستری بیماران کرونایی تحت حمایت بیمه سلامت پرداخت می شود.
به گزارش همای سعادت از خرم آباد، به نقل از سفیرافلاک، شاهدخت فتحی بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهارداشت: در حوزه درمانی ۹۰ درصد هزینه های بستری بیماران کرونایی که دارای دفترچه بیمه سلامت شامل سایر اقشار، کارکنان دولت، بیمه روستاییان و عشایر، بیمه همگانی و بیمه ایرانیان هستند را بیمه سلامت پرداخت می کند که تا به حال ۲ میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره اقدامات درون سازمانی در دوران کرونا، افزود : در این دوران تهیه روپوش سفید برای کارشناسان ناظر در بیمارستانها، تهیه شیلد، تهیه و توزیع ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی در بین کارکنان اداره کل بیمه سلامت و تست رایگان پی سی آر برای کارکنان در معرض بیماری کرونا انجام شده است.
فتحی بیرانوند، تبدیل دستگاه ورود و خروج از حالت انگشت نگاری به حالت تصویری، تب سنج دیجیتالی برای مراجعه کننده ها و تهیه مواد ضدعفونی در درب ورودی اداره کل از اقداماتی اولیه درون سازمانی در دوران کرونا عنوان کرد.
وی با اشاره به اقدامات کلی بیمه سلامت استان در دوران کرونا در سه حوزه پشتیبانی، درمانی و بیمهای،اظهار کرد: در حوزه پشتیبانی در راستای افزایش انگیزه پزشکان و کادر درمان با توجه به تلاش و زحماتی که در دوران کرونا کشیده اند سعی شد در این زمینه اعتباراتی را جذب و کارانه های معوقه آنها را پرداخت کنیم.
به گفته وی طی دو ماه اخیر از ۱ اسفندماه ۹۸ تا ۲۵ فروردین ۹۹ مبلغی حدود ۷۵ میلیارد تومان اعتبار در سطح ۲ و ۱ در حوزه درمان و پیشگیری دانشگاه علوم پزشکی برای مراکز دولتی و دانشگاهی و حدود ۱۸ میلیارد تومان در بخش خصوصی اعتبار جذب شد که مطالبات آنها را به حداقل زمان ممکن برسد و این یک اقدام بی سابقه در چند سال اخیر بوده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان عنوان کرد: انجام مشاوره و پاسخگویی به سوالات مردم با موضوع بیماری کرونا با حضور ۵ پزشک در سه شیفت کاری که در این مدت پاسخگویی بیش از هزار نفر از هم استانی های عزیز بوده اند از اقدامات دیگر در حوزه پشتیبانی در دوران کرونا بوده است.
وی از حذف محدوده زمانی در حوزه درمان خبر داد و گفت: قبلا خدمات تصویربرداری و سی تی اسکن و ام آر آی بر اساس گایلون ها و راهنمایی بالینی در دوره های ۶ ماهه قابل انجام بوده ولی با شیوع بیماری کرونا و با توجه به اینکه این ویروس مستقیماً بخش ریه را درگیر می کند محدوده زمانی خدمات سی تی اسکن را حذف و دیگر محدوده ۶ ماه زمانی وجود ندارد و در صورت نیاز بیمار می تواند در طول درمان چند بار سی تی اسکن را انجام دهد.
وی تصریح کرد: از آنجا که درخواست سی تی اسکن توسط پزشک عمومی در پوشش بیمه ای نبوده است با شروع بیماری کرونا دسترسی تجویز سی تی اسکن ریه و مدیااتسن برای پزشکان در مراکز درمانی فعال شده و قابل اجراست.
فتحی بیرانوند گفت: یکی از اقدامات تشخیص بیماری کرونا علاوه بر سی تی اسکن، انجام تست پی سی آر است که قبلاً برای یکسری از بیماریهای خاص در تعهد بیمهای بوده ولی در این دوران برای پرسنل بخش های ویژه،کارکنان بهداشتی و درمانی و افرادی که در معرض این ویروس قرار دارند در تعهد بیمه سلامت قرار گرفته است و افراد می توانند این تست را با دفترچه بیمه سلامت انجام دهند.
وی با اشاره به کاهش بار مراجعات با توجه به شعار فاصله گذاری اجتماعی و ماندن در خانه توسط اداره کل بیمه سلامت استان،اذعان داشت: به صورت مکانیزه سه ماهه اعتبار داروهای پرونده بیماران خاص، دیابتی و بیماران متابولی به صورت خودکار دفترچه آن ها تمدید شده و در همین زمینه برای کاهش بار مراجعات مردم به دفاتر پیشخوان، اعتبار مکانیزه دفترچه درمانی کلیه صندوق ها بیمه ای شامل سایر اقشار، روستاییان و عشایر،کارکنان دولت و بیمه همگانی برای افرادی که دفترچه آنها تا آخر اسفند ۹۸ پایان یافته ولی برگه سفید دارد دفترچه آنها به طور خودکار تا ۳۱ خردادماه ۹۹ تمدید خواهد شد.
وی افزود: سقف ریالی برای داروهای پرونده ای مخصوصاً برای بیماران شیمیایی و هموفیلی از ۶ میلیون تومان به ۸ میلیون تومان افزایش یافته است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حوزه درمان در دوران بیماری کرونا برای رفاه حال مردم، دریافت پوکه و جعبه دارو از بیمهشدگان در واحد تایید دارو حذف و حضور کارشناسان بر بالین بیمار هم در دستور کار نیست و این کار از طریق سامانه استحقاق سنجی اقدام به بررسی اعتبار دفترچه و پوشش بیمه فرد می شود.
فتحی بیرانوند با اشاره به حوزه بیمه گری در دوران کرونا بیان کرد: حذف دوره انتظار یک ماهه برای دفاتر المثنی که قبلا در این دوره هر کسی کهدفترچه آنها مفقود می شد توسط بخشنامهها یک ماه دوره انتظار را باید طی میکرد ولی در این دوران کرونایی دوره یک ماهه حذف شده و افراد میتوانند در صورت مفقود شدن برای دریافت دفترچه اقدام کنند.
وی در خصوص دفاتر سه ماه تصریح کرد: قبلاً در این زمینه افرادی که دفترچه آنها زودتر از سه ماه تمام میشد به شورای فنی محول و بررسی می شد که آیا این بیمار استفاده به جا از دفترچه کرده یا تجویز القایی صورت گرفته که در این دوران طرح در شورای فنی حذف شده و بیمه شدگان می توانند به راحتی دفترچه خود را دریافت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان در خصوص پرداخت های معوقه گفت: کل هزینه ای که در سال ۹۸ از ستاد سازمان دریافت شده ۲۳۹ میلیارد تومان بابت هزینههای موسسات تشخیص درمانی دولتی و دانشگاه های خصوصی، هزینه های متفرقه و پرداخت هزینه های عملیاتی است که تأخیر در مطالبات را به حداقل زمان ممکن رساندیم.
به گفته وی در سال ۹۷ کلیه هزینه های مراکز خصوصی تسویه شده و هزینه های پزشکان و موسسات تشخیص درمانی تا پایان آبان ماه ۹۸، بیمارستانهای خصوصی و تأمین اجتماعی تا پایان دیماه ۹۸ و داروخانهها تا پایان آذرماه ۹۸ هزینههای آنها پرداخت شده که انشاالله هرچه سریعتر مابقی مطالبات پرداخت می شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰