تعامل میان آموزش و پرورش و حوزه علمیه،لازمه تحقق سند تحول بنیادین
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان گفت:تعامل این اداره کل و حوزه علمیه،لازمه تحقق اهداف تربیتی و معنوی سند تحول بنیادین است.
به گزارش همای سعادت،نشست هماندیشی مشترک اداره کل آموزش و پرورش و حوزه علمیه استان با هدف توسعه تعاملات فرهنگی، اعتقادی و تربیتی در سطح مدارس، با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، مسئولان حوزه علمیه، معاونین و کارشناسان مربوطه برگزار شد.
در ابتدای این نشست،سید عیسی سهرابی ضمن قدردانی از همراهی حوزه علمیه، اظهار داشت:تعامل میان آموزش و پرورش و حوزه علمیه، لازمه تحقق اهداف تربیتی و معنوی سند تحول بنیادین است.باید از ظرفیت عظیم روحانیت در راستای تربیت نسل مؤمن و انقلابی بهرهگیری کنیم.
پیر داده،رئیس اداره قرآن، عترت و نماز نیز با اشاره به ظرفیتهای مشترک گفت: برنامهریزی برای اجرای بندهای تفاهمنامه میان آموزش و پرورش و حوزه علمیه آغاز شده است و در همین راستا، برگزاری گردهمایی ائمه جمعه و مدیران شهرستانها و مناطق استان با حضور امام جمعه شهرستان خرمآباد، حجتالاسلام و المسلمین شاهرخی در دستور کار قرار دارد.
وی افزود:شناسایی و استفاده از ظرفیت روحانیون شاغل در آموزش و پرورش، ائمه جماعات روحانی در مدارس، و معرفی روحانیان فعال در سطح شهرستانها، گام مهمی در اجرای عملی این تفاهمنامه در سطح مدارس خواهد بود.
در ادامه نشست،حجتالاسلام و المسلمین عبداللهی، مدیر حوزه علمیه استان،از برگزاری همایش علمی–تخصصی “شبهات غدیر” با حضور حجتالاسلام و المسلمین کلباسی،استاد حوزه علمیه قم،خبر داد و گفت:این همایش با هدف پاسخگویی به شبهات اعتقادی نسل جوان، در آیندهای نزدیک برگزار خواهد شد و مخاطبان آن مربیان، معلمان دینی و دانش آموزان مستعد خواهند بود.
وی افزود:همچنین مقرر شد؛در تابستان سال جاری، دورههای آموزشی اعتقادی با حضور اساتید برجسته کشوری برای فرهنگیان، مربیان و معلمان برگزار شود تا بستر ارتقای محتوایی فعالیتهای دینی و معرفتی بیش از پیش فراهم شود.
بنا بر این گزارش،در این نشست، بر موضوعاتی از جمله تعامل حوزه علمیه با معاونتهای آموزش ابتدایی، متوسطه و پشتیبانی، برگزاری نشستهای مشترک، پاسخگویی علمی به شبهات، آموزش خانواده، تقویت بنیه معرفتی کادر آموزشی و استفاده از ظرفیتهای موجود دو نهاد بهعنوان محورهای اساسی همکاری و بر گسترش همکاریهای دوجانبه برای تقویت فعالیتهای فرهنگی و اعتقادی در مدارس تأکید شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰