ضرب الاجل استاندار به فرمانداران؛

جمع آوری مدارس «سنگی» لرستان تا پایان خردادماه

استاندار لرستان بر ضرورت جمع آوری۱۷۰ مدرسه کانکسی استان تا پایان خرداد تأکید کرد.

به کزارش همای سعادت،سید سعید شاهرخی در نشست با فرمانداران لرستان با موضوع نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزش‌و پرورش با مشارکت مردم ضمن تبریک سال نو و آرزوی موفقیت برای مسئولان در مسئولیت‌های خطیرشان، از خدمات دستگاه‌های اجرایی و آموزش‌وپرورش در ایام نوروز قدردانی کرد.

وی هدف اصلی تشکیل این جلسه را بررسی دقیق اجرای دستورالعمل توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم عنوان کرد و آن را “پیمانی جمعی برای اجرای با کیفیت و دقیق در زمان مقرر” دانست.

شاهرخی با اشاره به تأکید ریاست جمهوری بر توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی،اعلام کرد:در استان لرستان ۱۷۰ مدرسه کانکسی با ۲۶۰ کلاس شناسایی شده که باید تا پایان خرداد ۱۴۰۴ جمع‌آوری شوند. تاکنون ۸۹ درصد پیشرفت حاصل شده اما ۱۱ درصد باقی‌مانده نیز باید در اسرع وقت تکمیل گردد.»

تقسیم سهم شهرستان‌ها؛ تکلیف مشخص، فرصت محدود

به گفته استاندار، سهم هر شهرستان از ۱۷۰ مدرسه مشخص و در قالب جزوه با نام و نشان در اختیار فرمانداران قرار گرفته است.

وی خطاب به فرمانداران گفت:عدد و سهم شهرستان‌ شما باید روشن باشد. اگر ابهامی دارید بلافاصله پس از جلسه پیگیری کنید. سهم هر شهرستان باید شفاف باشد.

شاهرخی از برنامه نوسازی ۷۰ مدرسه سنگی دیگر با ۹۵ کلاس تا پایان شهریور ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد:این پروژه قابل تمدید نیست و باید طبق تقسیم‌بندی شهرستانی بدون بهانه اجرا شود.

پروژه‌های نیمه‌تمام، تا پایان سال جاری تکمیل شوند

استاندار لرستان تأکید کرد:پروژه‌های نیمه‌تمام بالای ۷۰ درصد پیشرفت، باید تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل شوند. تأمین منابع مالی نیز با استفاده از ظرفیت خیرین، صنایع، مسئولیت‌های اجتماعی و مشارکت مردمی بر عهده فرمانداران است.

وی با بیان اینکه دستورالعمل اجرایی هشت‌صفحه‌ای آماده و توزیع شده، خطاب به فرمانداران گفت:فرمانداران باید تمام توان شهرستان را بسیج کنند. کار از امروز به‌صورت جدی آغاز شود.

فرمانداران، خط مقدم اجرای عدالت آموزشی

شاهرخی با تأکید بر اجرای دقیق برنامه حذف مدارس کانکسی و نوسازی مدارس سنگی، به فرمانداران تاکید کرد مسئولیت میدانی این نهضت را بر عهده گیرند و با تمام ظرفیت شهرستانی برای تحقق اهداف تا پایان مهلت مقرر تلاش کنند.

استاندار لرستان تصریح کرد:فرمانداران و بخشداران باید در خط مقدم اجرای این طرح باشند. انتخاب افراد توانمند، شناخت دقیق از مسائل منطقه و تعامل مستمر با مدیران آموزش و پرورش شرط موفقیت در این مسیر است. بخشداران باید به‌طور ویژه وارد عمل شوند و از روابط شخصی و غیررسمی فاصله بگیرند.

وی با معرفی آریایی به‌عنوان مسئول پیگیری و هماهنگی پروژه‌ها، تأکید کرد:هیچ بهانه‌ای برای تأخیر در اجرای پروژه‌ها پذیرفته نیست،باید گزارش‌ های منظم و دقیق در اختیار مجموعه استانداری قرار گیرد و موانع در کوتاه‌ترین زمان رفع شود.

آغاز مسیرِ تحول آموزشی لرستان

شاهرخی با تأکید بر نقش کلیدی مشارکت مردمی در تحقق عدالت آموزشی، به فرمانداران تاکید کرد تا با همراهی مدیران و جامعه محلی، اجرای این طرح‌ها را در اولویت قرار داده و با هماهنگی مستمر و نظارت میدانی، مسیر توسعه آموزشی لرستان را با قدرت پیش ببرند.

انتهای پیام/