فتح قله‌های هنر در سطح ملی توسط هنرمندان بسیجی لرستان

مسئول بسیج هنرمندان لرستان گفت:هنرمندان بسیجی استان در سال ۱۴۰۳ با همکاری گسترده و شکوفایی استعدادها،موفق به فتح قله‌های هنر در سطح ملی شدند.

به گزارش همای سعادت،به مناسبت سالروز تاسیس بسیج هنرمندان،فرصتی فراهم آمده تا با سرهنگ سعید داوودی، مسئول بسیج هنرمندان لرستان، گفتگو کنیم.

بسیج هنرمندان به عنوان یکی از نهادهای تأثیرگذار در حوزه فرهنگ و هنر، در چند سال اخیر تلاش‌های چشم‌گیری در حمایت از هنرمندان و ترویج هنر ارزشی انجام داده است.

در این مصاحبه به بررسی دستاوردها و برنامه‌های این نهاد در سال‌های گذشته خواهیم پرداخت.

سعید داوودی، ضمن تبریک روز بسیج هنرمندان، از تلاش‌های هنرمندان بسیجی استان در سال گذشته قدردانی کرد و گفت:سال ۱۴۰۳ برای هنرمندان بسیجی لرستان، سالی سرشار از افتخار و دستاورد بود.

وی افزود: با حمایت‌های بی‌دریغ بسیج هنرمندان استان، این هنرمندان توانستند با شرکت در عرصه‌های مختلف هنری، نام لرستان را در سطح ملی طنین‌انداز کنند و نشان دهند که این خطه، مهد استعدادهای درخشان است

مسئول بسیج هنرمندان لرستان گفت:بسیج هنرمندان استان در سالی که گذشت، با تکیه بر توان و انگیزه بیش از ۲۵۰۰ هنرمند بسیجی، بیش از ۶۵ عنوان برنامه متنوع را در سطح استان و کشور به اجرا درآورد.

داوودی برنامه‌های اجرایی بسیج هنرمندان را شامل جشنواره‌های هنری، تئاترهای خیابانی، تولید آثار هنری، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه‌های هنرهای تجسمی برشمرد و خاطر نشان کرد: هر کدام به نوعی در ارتقای سطح هنر و فرهنگ استان سهیم بودند.

وی با اشاره به موفقیت‌های هنرمندان لرستانی در سطح ملی، افزود: در بخش تئاتر، هنرمندان ما توانستند بیشترین جوایز ملی را کسب کنند و در بخش سرود نیز، گروه سرود بسیج هنرمندان لرستان موفق به کسب رتبه سوم کشور شد. همچنین، در بخش‌های نقاشی و خوشنویسی نیز هنرمندان لرستانی توانستند مقام‌های برتر را از آن خود کنند.

مسئول بسیج هنرمندان لرستان اضافه کرد: بسیج هنرمندان لرستان با همکاری سایر نهادهای فرهنگی استان،نقش بسزایی در توسعه هنر و فرهنگ در این استان ایفا می‌کند و با حمایت از هنرمندان و فراهم کردن بستری مناسب برای بروز استعدادهای آنان، به آینده‌ای روشن برای هنر لرستان چشم دوخته است.

داوودی اهداف بسیج هنرمندان را ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی، حمایت از هنرمندان متعهد، ایجاد شبکه‌ای برای ارتباط و هم‌افزایی، ارتقای کیفیت آثار هنری، شناسایی استعدادهای جوان و مقابله با تهاجم فرهنگی، اقدام به جذب هنرمندان عنوان کرد و یاد آور شد:از هنر به عنوان ابزاری برای اعتلای فرهنگ ایرانی-اسلامی بهره‌برداری شود و نسل جدیدی از هنرمندان ارزشی را برای آینده تربیت کنیم.

کبری دریکوند

انتهای پیام /