با حضور معاون مشاوران خانواده مرکز وکلای کشور؛

برگزاری مراسم تحلیف ۲۳ کارشناس دادگستری لرستان

با حضور معاون مشاوران خانواده مرکز وکلای کارشناسان قوه قضایی کشور،آیین تحلیف ۲۳ کارشناس مرکز مشاوره خانواده دادگستری لرستان برگزار شد.

به گزارش همای سعادت،آیین تحلیف مشاوران خانواده و راه اندازی سامانه مسیر با حضور رییس کل دادگستری استان،حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمیمعاون مرکز وکلاء، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در دادگستری کل استان لرستان برگزار شد.

این جلسه دارایی معاون قضایی،اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان، گزارشی از فرآیند پذیرفته شدن مشاوران حاضر ارائه و علاوه بر آن سیمایی از دعاوی خانوادگی در استان ترسیم و جایگاه و نقش مشاوران خانواده در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه خانواده تبیین شد‌

معاون قضایی رییس کل دادگستری لرستان گفت: اگر چه با ارائه برخی آمار و ارقام رسمی وضعیت نامناسب اقتصادی استان از حیث نرخ‌های تورم، بیکاری و فلاکت را عامل موثری در اختلافات خانوادگی دانست، اما در عین حال نقش مسائل فرهنگی را نیز در این زمینه بسیار مهم دانسته و بر ضرورت ورود جدی تر تمامی متولیان امر فرهنگ تاکید نمود.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی،معاون مرکز وکلاء، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه نیز در این جلسه ضمن تقدیر از برگزاری جلسه به تشریح ابعاد مختلف نقش مشاوره در اختلافات خانوادگی پرداخت و گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات حوزه‌کاری خود را ارائه کرد.

وی سامانه مسیر را به عنوان مخفف «مشاوره‌ ساختن یک راه» بستری کاملاً الکترونیک دانست که به نحو مطلوبی می‌تواند امر مشاوره و ارتباط بین محاکم خانواده و مشاوران را تسهیل کند.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی در این جلسه همچنین به پیش بینی بسته معیشتی حمایتی برای خانواده‌های در معرض آسیب اشاره و اظهار امیدواری نمود که تا چند ماه آینده این بسته معیشتی بین جامعه هدف توزیع شود.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین شهورای رییس کل دادگستری لرستان، نیز ضمن تقدیر از تمامی متولیان برگزاری این جلسه، به نقش و جایگاه مشاوران در اختلاف خانوادگی پرداخت و اگر چه وجود مراکز مشاوره خانواده در زمان حدوث اختلاف را ضروری و یک امر درمانی دانست اما عنوان داشت که در قالب برنامه‌های پیشگیرانه لازم است که این مشاوره به زمان قبل و حین ازدواج توسعه پیدا کند تا اساساً از بروز اختلافات بعدی جلوگیری شود

وی ازدواج و زندگی خانوادگی را یک فن دانست که آموزش و تقویت مهارت‌های ارتباطی از ضروریات این فن است.

حجت الاسلام و المسلمین شهورای با اشاره به قانون حمایت از خانواده عنوان کرد:صرفاً در خصوص طلاق‌های توافقی ارجاع به مشاوره خانواده از سوی دادگاه‌ها الزامی است، اما به تمامی متولیان و بویژه قضات دادگاه‌های خانواده تاکید و توصیه نمود که در سایر موارد نیز از ظرفیت مشاوران استفاده شود.

رییس کل دادگستری لرستان ضمن تبریک به مشاوران حاضر، از آنان خواست تا تمام تلاش و تخصص خود را همراه با تعهد خالصانه در این حوزه بکار گیرند و به معنای واقعی برای حل منازعات خانوادگی و سازش بین زوجین اقدام نمایند.

در این مراسم که ۲۳ نفر از مشاوران خانواده پذیرفته شده، با ادای سوگند پای بندی خود به قوانین و مقررات و تلاش صادقانه و متعهدانه برای پیاده سازی رسالت کاری خود را مورد تاکید قرار داده و پروانه‌های کسب خود را دریافت و رسماً آغاز به فعالیت کردند.

راه اندازی سامانه مسیر در دادگستری لرستان

پس از این جلسه از سامانه “مسیر” در یکی از مراکز مشاوره شهرستان خرم آباد با حضور معاون مرکز وکلاء، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در دادگستری استان و معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان رونمایی شد.

انتهای پیام/