مسئولین بی مسئولیت؛ تورم و فلاکت
به گزارش همای سعادت، این روزها جامعه با دیدن تورم افسار گسیخته و بالا با نوعی بهت اجتماعی مواجه است.چرا که جامعه در حال از دست دادن امید و چشم انداز خود است. چون امروز و فردایش را دستخوش شرایطی می بیند که نسبت به قبل منفعل شده است. تمام مردم مظطرب این رکود […]
به گزارش همای سعادت، این روزها جامعه با دیدن تورم افسار گسیخته و بالا با نوعی بهت اجتماعی مواجه است.چرا که جامعه در حال از دست دادن امید و چشم انداز خود است. چون امروز و فردایش را دستخوش شرایطی می بیند که نسبت به قبل منفعل شده است.
تمام مردم مظطرب این رکود اقتصادی کرونایی و فلاکت مسئولین ضعیف هستن. چرا که با آمدن کرونا هر آنچه از قبل داشتن را دارند از دست می دهند.و دخل و خرجشان با اندوخته ای که دارند.با توجه به این تورم اصلا هم خوانی و تناسبی ندارد.
بحران این ویروس که سبب شده مسئولین هم بخاطر وجود نازنینش نفس راحتی بکشند.و مردم را بخاطر ترس از جانشان به بیکاری و بی پولی راضی کند.در قالب خطری تمام عیار تجربه می شود.نه تنها به این خاطر که ویروسی خطرناک است.بلکه بیش تر به این دلیل که گسترده و مدت طولانی در جامعه خواهد بود.و شیوه های دفاع و مقابله با آن نامشخص است.و بطور مستقیم اقتصاد خانوارها را نشان رفته است.
کرونا حاصل یک نوع استیصال تمام عیار در بین مسئولین و جامعه است.استیصالی که محصول ناامنی اقتصادی و روانی است که زندگی بخش بزرگی را به مخاطره انداخته است.
جامعه در وضع کنونی درگیر چندین بحران و مشکل است. مشکلاتی که به لطف وجود کرونا در سایه قرار گرفته و از اولویت خارج شده، مشکلاتی مثل بحران مناسبات بین المللی،اختلاس،فقر همگانی.تورم.بیکاری ووووو
اشک در چشمان مردم رو به سرازیر شدن است.اشکی از غم هایی بزرگ و لاعلاج که شانه ای به پهنای اجتماع برای تسکین میطلبد.
درمان این دردهای کمرشکن فقط توسعه است.توسعه در دو بعد شناختی و رفتاری تا شاهد تولد انسان هایی نوسازی شده باشیم و به تبع آن جامعه هم نوسازی شده باشد.
آسودگی خاطر به ملت با نابودی کرونا برنمی گردد بلکه با توسعه اقتصادی،سیاسی،فرهنگی،اجتماعی،امنیتی خواهد برگشت.دولت اگر خواهان توسعه است باید باور به توسعه را در ذهن ملت و افراد بوجود آورد.
همه معضلات امروزه فقط حاصل وجود کرونا نیست بلکه حاصل توسعه نیافتگی در سطح ملی و بعد استانی می باشد.
برای فرار از این بهت اجتماعی که سخت گریبان جامعه و استان لرستان را گرفته است.باید مسئولان در همه رده ها از باب لیاقت انتخاب گردند.
تورم و شاخص فلاکت بالا یعنی به هدر رفتن توانایی های افراد جامعه که به شکوفایی نرسیده و توسط کوته بینی ها در نطفه خاموش و سرکوب شده اند.
فلاکت نقش اساسی در ایجاد مخرب های اجتماعی دارد.نه تنها استعدادهای نهفته را سرکوب نموده و مانع ارتقاء آن شده،خانواده و جامعه را دچار مصیبت کرده و بالاجبار مردم دچار فعالیت های مخرب تری همچون تکدی گری، اعتیاد،سرقت،خودفروشی،فعالیت های مجرمانه و سایر فعالیت های می شود که سلامت جامعه را با مشکل مواجه می کند.
جامعه تورم زده مستعد انواع بیماری های اجتماعی است.چرا که تورم یعنی فقر بالا و فقر هم جامعه را تحت تاثیرهای منفی خود بطور مستقیم قرار می دهد.
تجربه در سطح دنیا نشان داده و اثبات کرده است که فلاکت و فقر برای جامعه از بمب و حتی ویروس کرونا خطرناک تر است و زنگ خطری جدی و اورژانسی برای حاکمان و مسئولان است چرا که جوامع فلاکت زده بستر مناسبی برای گسترش انواع عقاید و تفکرات باطل می باشند.چیزی که در آبان ۹۸ به عینه مشاهده نمودیم.
از همه مهم تر اینکه مشکل اصلی و اساسی که بخاطر رفع آن استاندار و نمایندگان باید بواسطه ترس از آن خواب و خوراک را بر خود حرام نمایند.مسئله مهاجرت از استان می باشد.که در آینده پنجره جمعیتی را نابود میکند. و تبعات منفی اقتصادی،اجتماعی و حتی زیستی را هم در پی دارد.
واقعیت آن است که عوارض تورم بالا فقط منجر به ایجاد و گسترش فقر نمی شود.بلکه مسئولیت های اخلاقی و انسانی ایجاد شده توسط آن است.که باید در قبال حل تمام مشکلات حتی با در نظر گرفتن خودخواهانه ترین نگرش ها نیز مسئولان را مجبور به تلاش برای ریشه کن کردن این پدیده شوم نماید.
متاسفانه در وضع کنونی مسئولین به جای اندیشیدن تدبیری برای برون رفت از این وضعیت در بوران ادعاها سازی پوچ و گریز از مسئولیت پذیری با هدایت افکار عمومی به سمت و سوی دیگر عواملی همچون کرونا و یا وقایع دیگر همچون سیل هستن.
لطفا کرونا را سنگر دفاع از ضعف های خود قرار ندهید.چرا که مردم به واقعییات آگاه و واقف هستند.
در فیلم تایتانیک دیده اید که هنگامی کشتی به کوه برخورد میکند و صدمه جدی می بیند.گروهی نوازنده در عرشه کشتی مشغول اجرای موسیقی کلاسیک بودند. و کار خود را به بهترین نحو ممکن انجام دادند. و دقت می کردند که کارشان تحت تاثیر شرایط نامناسب موجود قرار نگیرد.خواهشا کرونا و دیگر عوامل و وقایع را دلیل ضعف خود و فلاکت موجود معرفی نکرده به خورد مردم بیچاره ندهید.
یاسرنظری چگنی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰