هفت مرکز محلی نهضت سواد آموزی در لرستان فعال شد
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان گفت: هفت مرکز یادگیری محلی دولتی نهضت سواد آموزی در مناطق کمتر برخوردار این استان فعال شد.
به گزارش همای سعادت،منصور بازگیر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: هفت مرکز یادگیری محلی دولتی نهضت سواد آموزی در محلات حاشیه ای خرم آباد، الیگورز، الشتر و فیروزآباد جهت ارایه خدمات متنوع و باکیفیت به بی سوادان و کم سوادان این مناطق راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه این مراکز تلفیقی از ارایه آموزش های سوادآموزی و مهارت هستند اظهار داشت: در این مراکز علاوه بر اینکه فضایی برای آموزش های سواد آموزی ایجاد شده است افراد می توانند از آموزش های رایگان فنی و حرفه ای، بهره مند شوند.
بازگیر ادامه داد: در این مراکز علاوه بر تشکیل کلاس های نهضت سوادآموزی، با انجام نیازسنجی علمی در مناطق محل استقرار، مهارت هایی ارائه می شود تا تلفیق سواد و مهارت، باعث بهبود وضعیت زندگی و همچنین استقلال اقتصادی سوادآموزان شود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: در مراکز یادگیری محلی دولتی پس از نیاز سنجی از مناطق، مربیان فنی و حرفه ای با حضور در این مراکز آموزش های لازم را به صورت رایگان به علاقه مندان ارایه می دهند.
وی گفت: در این راستا سال گذشته در منطقه “فلک الدین” خرم آباد با ارایه کلاس های چرم دوزی توسط مربیان فنی و حرفه ای و هماهنگی سواد آموزی استان، علاوه بر آموزش، برای این افراد درآمدزایی شده است.
افزود:در این مراکز آموزش های چرم دوزی، خیاطی، فرش بافی، تعمیرات پکیج و برق ساختمان ارایه و خوشبختانه با استقبال خوبی از سوی سواد آموزان مواجه شده است.
بازگیر تاکید کرد: در این راستا سال گذشته با همکاری کمیته امداد خمینی (ره) و معرفی سوادآموزان منطقه فلک الدین، ۵۰ نفر با معرفی به بانک های عامل از تسهیلات یک میلیارد ریالی قرض الحسنه بهره مند شدند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان همچنین گفت: امسال ۱۰ هزار و ۴۰۵ نفر از آموزش های سوادآموزی این استان بهره مند می شوند.
بازگیر بیان کرد: شیوه نامه کلاس گذاری دورههای نهضت سوادآموزی برای سال ۱۴۰۳ با رویکرد مدرسه محوری و محله محوری ابلاغ شده است که در این راستا امسال در قسمت برنامههای آموزشی، سه هزار و ۷۱۲ نفر، دوره انتقال چهار هزار و ۷۸ و دوره تحکیم ۲ هزار و ۶۱۵ نفر بهره مند می شوند.
وی اظهار داشت: این معاونت با اجرای طرح مدرسه محوری، مشارکت حداکثری همکاران فرهنگی، محله محوری و مشارکت آموزش دهنده های نهضت سوادآموزی با برنامه ریزی دقیق نسبت به تحقق اهداف تعیین شده اقدام خواهد کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰