ضرورت شناسایی ظرفیتها و استعدادهای لرستان توسط بنیاد ایران شناسی
استاندار لرستان،گفت:شناسایی ظرفیت ها و استعداد های استان در تمامی حوزه ها اولویت اصلی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان باشد.
به گزارش همای سعادت،در نشست فرهاد زیویار با رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان،ضمن اظهار خرسندی از احیا مجدد این بنیاد اظهار داشت:شعبه بنیاد ایران شناسی می بایست کوشش و توان خود را در راستای شناختن و شناساندن ظرفیت های استان در تمامی حوزه ها بکار ببرد.
وی افزود:با برنامهریزی دقیق و بهینه و استفاده از توان علمی و تجربی سرمایه های اجتماعی استان در راستای شناساییو معرفی مفاخر و مشاهیر استان گام برداشته و از ظرفیت های علمی آنان بخوبی استفاده شود.
زیویار با توجه به ماهیت پژوهشی مطالعاتی بنیاد،گفت:تمرکز بخشیدن و ارائه اولویتها و ایجاد هماهنگی در تمامی فعالیتهای مطالعاتی و پژوهش ها و طرحهای لرستان شناسی در سطح ملی و بین المللی و جلوگیری از موازی کاری میبایست در دستور کار قرار گرفته و پژوهشهای علمی پراکنده در زمینه لرستان شناسی ساماندهی شود.
استاندار لرستان،ضمن حمایت همه جانبه از فعالیت ها و برنامه های شعبه ایران شناسی،اظهار داشت:با تشکیل منظم جلسات هیأت امنا و تشکیل شورای پژوهشی و استفاده از ظرفیتهای دستگاههای اجرایی در راستای تقویت شعبه لرستان و عملیاتی نمودن اهداف شعبه گام خواهیم برداشت.
مجتبی رومانی،رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان ضمن تقدیر و تشکر از استاندار و اهتمام ویژه وی نسبت به احیا شعبه لرستان با توجه به پیشینه کهن دیار لرستان و ظرفیتها و استعدادهای مغفول مانده استان میطلبد با جدیت و تلاش شبانه روزی در راه شناساندن این ظرفیت ها اقدام جدی صورت گیرد.
وی درادامه ضمن ارائه عملکرد مقدمات صورت گرفته در طول ۴۵ روز تصدی شعبه اظهار داشت:لرستان امروز و لرستان دیروز حرف ناگفته بسیار دارد و بسی راه نرفته که امید است با ساماندهی و بکارگیری خرد جمعی در شعبه لرستان راهی نو پیش پای اندیشمندان و فرهیختگان و علاقهمندان این سامان قرار دهد.
وی،نداشتن مکان مستقل و تجهیزات کافی و نبود اعتبار را از مشکلات شعبه برشمرد و افزود:تمامی کوشش و توان خود را جهت استقرار مستقل شعبه بکار خواهیم برد تا محیطی مناسب برای مطالعه تخصصی و بهره گیری از دانشمندان و دانش پژوهان و دانشجویان علاقهمند به مباحث ایران شناسی و لرستان شناسی فراهم گردد.
رومانی،نبود کتابخانه مستقل تخصصی ایران شناسی با محوریت لرستان شناسی را یکی دیگر از مشکلات برشمرد و عنوان کرد:در حال حاضر در کتابخانه بنیاد سه هزار جلد کتاب موجود است ولی با استاندارد ها و معیار های موجود فاصله زیادی داریم.
وی افزود:در کنار راهاندازی و احیا ساختار رسمی شعبه اعم از هیأت امناء، شورای پژوهشی و چارت تشکیلاتی شعبه که یک ساختار غیر رسمی متشکل از شورای علمی،کارگروهها و اتاق فکر است در حال راهاندازی است.
درادامه کوروش بیرانوند مدیرکل سیاسی،انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری لرستان،گفت:با توجه به ظرفیتهای موجود از اولویتها و برنامههای شعبه حمایت می شود.
وی با تأکید بر پژوهش محور نمودن فعالیت ها خواستار استفاده از توان علمی دانشگاهی در شورای پژوهشی شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰