رئیس جدید دفتر نهاد رهبری دانشگاه های لرستان معرفی شد
حجت الاسلام”مجید مویدی”به عنوان رئیس جدید دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای لرستان معرفی شد.
به گزارش همای سعادت،با حضور حجتالاسلام و المسلمین سیدمهدی میراحمدی، معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور،آیین تکریم و معارفه رئیس دفتر استانی نهاد رهبری دانشگاه های استان لرستان برگزار شد.
اهمیت فعالیت نهاد رهبری دانشگاهها در نظام جمهوری اسلامی
معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، در این آیین، در سخنانی گفت:ایجاد نهاد رهبری در دانشگاه های کشور که از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است نشان دهندهی اهمیت جایگاه علم و دانش و دانشگاه نزد نظام اسلامی است.
حجتالاسلام و المسلمین سیدمهدی میراحمدی، تشریح کرد:نهادهای رهبری دانشگاهها مانند یک شبکهی منسجم دینی در سراسر کشور بهعنوان نهادهایی اثرگذار عمل کردهاند.
وی، اظهار داشت:نهادهای رهبری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ارتباطات خوبی با اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان کشور و نخبگان دانشگاهی دارند.
حجتالاسلام و المسلمین میراحمدی تشریح کرد:برگزاری نشستهای گفتوگو محور دانشگاهی و نخبگانی با تأکید بر شناسایی معضلات و ارائه راهکارها از جمله وظایف دفاتر استانی نهاد رهبری دانشگاههاست.
وی افزود:تلاش هرچه بیشتر برای ارتباط با نخبگان هیئت علمی و نخبگان دانشجویی و حمایت از این نخبگان از جمله رسالت دفاتر استانی نهاد رهبری دانشگاههاست
معاون منابع انسانی نهاد رهبری دانشگاههای کشور ادامه داد:پیگیری ارتقای فعالیتهای هیئتهای مذهبی دانشگاهی و ارتقای کیفیت و اثرگذاری برنامههای دینی و مذهبی دانشگاهی از دیگر وظایف دفاتر استانی نهاد رهبری دانشگاههاست.
حجتالاسلام و المسلمین میراحمدی، اظهار داشت:ترویج هرچه بیشتر گفتمان ازدواج و خانواده بهویژه گسترش فرهنگ ازدواجهای دانشجویی، از وظایف مهم دفتر استانی نهاد رهبری در دانشگاههاست.
میراحمدی، موضوع تقویت اقامهی نماز و حمایت از فعالیتهای ائمه جماعات دانشگاهها را از دیگر کارکردهای مهم دفتر استانی نهاد رهبری دانشگاهها دانست.
مناصب،طعمه نیستند بلکه امانت هستند
رئیس دانشگاه لرستان در این آیین گفت:براساس تعالیم حضرت امام علی (ع)، منصب مدیریتی که در نظام اسلامی، کارگزاری نامیده میشود طعمه نیست بلکه امانت است.
علی نظری، تشریح کرد:اگر براساس تعالیم دین اسلام، مناصب را طعمه نبینیم بلکه آنها را امانت ببینیم آنگاه نسبت به آنها حریص نخواهیم بود.
وی بیان کرد:وقتی یک فرد در یک منصب مدیریتی، تغییر میکند در واقع، امانتی مهم را به دست نفر بعدی میسپارد؛ در نظام اسلامی، مدیریت، یک امانت برای خدمت به مردم است.
نظری اظهار داشت:جناب دکتر حاتمیکنکبود، شخصیتی برنامهریز و فعال دارد و منشاء خدمات فراوانی برای دانشگاههای استان لرستان بودند؛ جناب دکتر مؤیدی هم شخصیتی متواضع و توانمند دارند که امیدوارم ایشان هم در منصب جدید، موفق باشند.
رئیس دانشگاه لرستان، ادامه داد:نهاد رهبری دانشگاهها متعلق به همه است و این یک افتخار است که مشروعیت همهی ارکان نظام اسلامی، از ولایت فقیه، منبعث شده است.
نظری، تصریح کرد:ما همیشه باید این نگاه را تقویت کنیم که ولایتمداری و پشتیبانی از ولایت فقیه، در همهی سطوح جامعه، تقویت بشود.
مدیر حوزه علمیه استان لرستان، در این آیین گفت:به نظر این حقیر، ایجاد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، الگوبرداری از سازمان وکالت امام موسی کاظم (ع) است.
حجتالاسلام و المسلمین احد عبداللهی، توضیح داد:گسترش سازمان وکالت {وکالت به معنی نمایندگان امام}، توسط حضرت امام کاظم (ع) صورت گرفت؛ اگر بخواهیم این موضوع را براساس تطبیقدهی، تحلیل کنیم فعالیت نهاد رهبری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی هم مثل فعالیت نمایندگان حضرت امام موسی کاظم (ع) {نمایندگان امامت و ولایت}، برای حفظ و ترویج دین است؛ تأسیس نهاد رهبری دانشگاهها، به نظر حقیر، الگوبرداری از همان سازمان وکالت {نمایندگان امامت و ولایت} است که در زمان حضرت امام موسی کاظم (ع)، گسترش پیدا کرد.
وی، اظهار داشت:حفظ عقاید دینی، مبارزه با توطئههای دشمنان، جهاد تبیین، مبارزه با جنگ ترکیبی دشمن، مبارزه با انحرافات عقیدتی از جمله رسالتهای سنگین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههاست.
حجتالاسلام و المسلمین عبداللهی در بخش دیگری از سخنانش، برخی موفقیت های رئیس پیشین دفتر استانی نهاد رهبری دانشگاههای لرستان، حجتالاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمیکنکبود را تشریح کرد و برای حجتالاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، آرزوی موفقیت کرد.
در این آیین،حاتمیکنکبود،در سخنانی ضمن سپاس از همهی کسانی که با وی در منصب مسئولیت نهاد رهبری دانشگاههای استان لرستان همراهی کردند برای موفقیت دکتر مجید مؤیدی، آرزوی موفقیت کرد.
وی افزود:رویکرد نهاد، فراجناحی،جذب حداکثری و دفع حداقلی بوده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰